Galatasaray'ı şampiyon yapacak Kadıköy istatistiği

Galatasaray'ı şampiyon yapacak Kadıköy istatistiği

SPOR Haberleri

Son 20 yılda 2 kez Kadıköy'de 80'den sonra bulduğu gollerle beraberliği kurtaran G.Saray, o sezonları şampiyon tamamladı

Derbide alınan 1-1'lik beraberlik, G.Saraylı futbolcuları mutlu etmese de istatistikler ilginç bir detayı ortaya çıkardı. Son 20 yıl incelendiğinde G.Saray Kadıköy'de 80. dakika sonrasında bulduğu gollerle 1998-99 ve 2011-12 sezonlarında sahadan beraberlikle ayrılırken, bu iki sezonu da şampiyonlukla tamamladı. 2012'de F.Bahçe deplasmanında dakikalar 83'ü gösterdiğinde o dönem sol bek oynayan Hakan Balta beraberlik golünü atmıştı. Önceki gün de Kadıköy'de yine 83.dakikada Carole'un yerine sol beke geçen Olcan skoru 1-1'e getiren gole imzasını koydu. 


Madalyonun diğer yüzü!..
Yıldız transferler yapmadığı için yoğun eleştiriler alan G.Saray'ın bir de öteki yüzü var. Derbide sonradan oyuna giren Olcan'ın golüyle beraberliği kurtaran Aslan, kulübesinin gücüyle zirveye tutunuyor. Cimbom'da sonradan oyuna giren isimler 9 maçın 5'inde skora etki etti; toplam 6 gol atarken 1 de asist yaptı.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...