Pereira dert yandı: Beceriksizlik

Pereira dert yandı: Beceriksizlik

SPOR Haberleri

Galatasaray maçında yenen golü 'Akılalmaz' olarak nitelendiren Pereira kurmaylarına dert yandı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, maç sonunda kurmaylarıyla yaptığı toplantıda şanssızlıktan yakındı. Kadıköy'de son oynadıkları 2 lig maçında da aynı şeyi yaşadıklarının altını çizen Pereira, "Akhisar maçında da 2-0 öndeyken anlamsız goller yiyerek 2 puan kaybettik. Herkes 2. yarıda kapandığımızı söylüyor. Bu taktikti. Üstümüze geldiklerinde golü atacaktık. Pozisyonları bulduk ama golü atamadık. Belki beceriksizlik belki de talihsizlik" dedi. 


DEDİĞİM HER ŞEYİ YAPTINIZ


Pereira, oyuncularıyla yaptığı görüşmede de bu skoru hak etmediklerini dile getirdi. Portekizli teknik adam "Siz elinizden geleni yaptınız. Taktiksel olarak istediğim her şeyi sahada gördüm. Akıl almaz bir gol yedik ve 2 puan daha bıraktık. Mücadeleniz için teşekkür ederim" diye konuştu. 


SOUZA YIKILDI


Olcan'ın golüne engel olamayan ve hocasının, "Şu kadar adamdan gol yiyorsunuz" diye eleştirdiği Souza büyük yıkım yaşadı. Souza "Müdahalede geç kaldım. Bu golü yediğimize inanamıyorum" diyerek kendini eleştirdi.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...