Mario Gomez atıyor, Kartal kazanıyor

Mario Gomez atıyor, Kartal kazanıyor

SPOR Haberleri

Yıllık 3.5 milyon euro garanti para alan Alman yıldız şimdiden kasaya 5.5 milyon TL getirdi

BBeşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, 2-0'lık Başakşehir, 2-1 biten Eskişehir maçlarını tek başına kazandırırken 3-2'lik Fenerbahçe derbisinde de attığı 2 golle galibiyete büyük katkı verdi. Dün de Antalyaspor'u boş geçmeyen Panzer Federasyonun her galibiyete verdiği 1.3 milyon TL baz alındığında, takımına doğrudan katkı yaptığı 4 galibiyetle 5.2 milyon TL kazandırdı. Gomez ayrıca Lokomotiv Moskova'ya attığı golle takımına beraberliği getirirken 100 bin euro'nun da (320 bin lira) kasaya girmesine sebep oldu. Beşiktaş'a yıllık 3.5 milyon avro garanti paraya transfer olan futbolcu maliyetinin yarısını şimdiden çıkarmış oldu. Ligde ve Avrupa'da elde edilecek başarılar sonucu kasaya girecek ekstra primler de düşünülürse Gomez'in şimdiden maliyetini çıkardığı bile söylenebilir. Yani yıldız futbolcu böyle giderse sezon sonunda maliyetinin çok üstünde bir kasa girdisine sebep olacak.
Bild haber yaptı
Mario Gomez dünkü performansıyla Almanya'da da gündeme oturdu. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, twitter hesabından attığı tweet'te, "Gol canavarı Mario Gomez yine ısırdı! Bu sefer rakip Eto'o'lu Antalyaspor'du" ifadesini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...