HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diego'dan itiraf: "Kendimi kaybettim"

Kaynak:
Diego'dan itiraf: "Kendimi kaybettim"

SPOR Haberleri  / 

Diego Ribas, “Golü attıktan sonra hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım. Duygularım çok yoğundu, kendimi kaybettim” diye konuştu.

Fenerbahçe'nin bir eleştirilen, bir göklere çıkarılan yıldızı Diego Ribas, derbide buruk bir sevinç yaşadı. 37. dakikada Galatasaray filelerini sarsan Sambacı, 'Gerçek Fenerbahçeli' oldu. Ancak takımı 90 dakika sonunda 1 puan aldığı için soyunma odasına üzgün bir şekilde girdi. 
 
Diego, ilk olarak attığı golü ve sonrasını anlatarak, “Topu önümde bulunca gol atabileceğimi hissettim ve bunu başardım. Hayatımın en mutlu anlarından biriydi. Stadı dolduran binlerce taraftarımızın mutluluğunu görünce duygularım yoğunlaştı. Sevinirken kendimi kaybettim. Kart görmeyi bile göze aldım. Hayatım boyunca unutmayacağım anlar yaşadım” ifadelerini kullandı. 
 
Tecrübeli futbolcu, çok iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını söyleyerek, “Futbolun doğasında böyle sonuçlar var. Ama herkese şunu gösterdik; biz bu ligin en iyi takımı ve en büyük şampiyonluk favorisiyiz” dedi. Diego Ribas son olarak, iyi oynamasına rağmen 79. dakikada oyundan alınmasına değindi ve “Hocamın takdiri. Ama ben kendimi çok iyi hazırlamıştım ve 90 dakika sahada kalmak isterdim” diyerek sözlerini tamamladı. 
 
Kaynak:Fanatik

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...