Sneijder, 'Mourinho hala dünyanın en iyisi'

Sneijder, 'Mourinho hala dünyanın en iyisi'

SPOR Haberleri

Chelsea taraftarına seslenen Galatasaraylı Wesley Sneijder, eski hocasına sahip çıktı, işlerin yoluna gireceğini söyleyerek sabırlı olunmasını istedi.

Premier Lig'de haftayı West Ham United mağlubiyetiyle kapayan Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho'ya, Galatasaraylı Wesley Sneijder'den destek geldi. Mourinho'nun hakem tarafından tribüne gönderildiği ve Londra ekibinin 11 puanla ligde 15. sırada kaldığı maçın moral bozukluğunu yaşayan Portekizli çalıştırıcıya seslenen yıldız futbolcu, eski hocasına 'bunlar da geçer' mesajı gönderdi.
 
Deneyimli teknik adamla birlikte Inter'de hem Serie A hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Sneijder Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Herkes zaman zaman zor dönemler yaşar. Hem teknik adamlar hem de futbolcular için bu geçerlidir. Ancak Mourinho ile birlikte Chelsea tekrar ayağa kalkacak, bundan eminim" dedi. 
 
'Hala dünyanın en iyisi'
 
Londra ekibinin taraftarlarına seslenen Wesley Sneijder şöyle devam etti: "Chelsea'yi sevenler! Takımınız tekrar şampiyonluk yarışına dahil olacak. Bence Mourinho hala dünyanın en iyi teknik adamı. Hem iyi bir taktisyen hem de iyi bir çalıştırıcı. Stratejik olarak çok güçlü. Oyuncularını idare etmek anlamında da onun üzerine yoktur". 
 
'Milano'da güzel zamanlarımız oldu'
 
Sarı-kırmızılı futbolcu, "Bir teknik adam olarak tüm oyuncularınızı memnun etmek zordur. Sadece on bir kişi seçip bir kadro oluşturmak zorundasınızdır. Mourinho bugüne kadar hep tüm oyuncularını motive etmeyi başarmış birisidir. Kendisi komple bir teknik direktör. Milano'daki birlikte geçirdiğimiz zamanlardan çok güzel anılarımız var" şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...