Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saraylı Denayer Türkiye günlerini anlattı

G.Saraylı Denayer Türkiye günlerini anlattı

SPOR Haberleri

Jason Denayer Galatasaray'daki yaşamını anlattı, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarıyla ilişkisinden memnun olduğunu kaydetti.

Galatasaray'ın Manchester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Jason Denayer, Belçika basınına açıklamalarda bulundu. Ülkesinin Voetbalmagazine dergisine bir röportaj veren 20 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de karşılaştığı ortam ve sarı-kırmızılı ekipteki hayatı ile ilgili konuştu. 
 
Celtic'te geçen sezon kiralık olarak forma giyen oyuncu, "İstanbul'da hayat Manchester ya da Glasgow'a göre daha hareketli. Yapacak çok şey var. Sadece trafik berbat, onun dışında işler yolunda. Sokakta beni tanıyan insan sayısı, İngiltere veya İskoçya'dakinden fazla. Fenerbahçe ve Beşiktaşlı taraftarlar bile benimle fotoğraf çekilmek istiyorlar. Etrafımda benimle, Galatasaraylı bir oyuncu değil de, sadece Jason olduğum için arkadaşlık yapan insanlar olması da önemli" dedi. 
 
Transferde Wilmots parmağı
 
Manchester City ile geçen yıl kontrat imzalamasına karşın İngiliz ekibinde işlerin kendisi için beklediği
gibi gitmediğini belirten Denayer, sarı-kırmızılı ekibe gelmesinde Belçika Teknik Direktörü'nün etkisi olduğunu itiraf etti:
 
"31 milyon verip Nicolas Otamendi'yi transfer ettiklerinde, artık benim için City'de forma giymenin zor olacağını anladım. Önümüzdeki Avrupa Şampiyonası benim açımdan çok önemli. Orada olmak istiyorum. Bu yüzden de oturduğum değil, oynadığım bir yerde olmam gerekiyordu. Bunu bana Marc Wilmots söyledi". 
 
Büyük takımlar istedi 
 
Öte yandan Denayer'in menajeri Jesse De Preter de transfer sürecine dair bilinmeyen detayları paylaştı. Oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak üzere İngilitere'den iki ekibin harekete geçtiğini belirten De Preter, "Sunderland ve Norwich City oyuncuyu istediler. Bunlar iyi kulüpler. Ancak biz başarının bir parçası olmasının doğru olacağını düşündük.
 
Galatasaray'da daha yoğun baskı altında olacak olmasının, kendisini daha çok geliştirmesine imkan vereceği için sarı-kırmızılıları tercih ettik. Ayrıca Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Lyon ve Marsilya'ya da gidebilirdi. Belki Türkiye ligi biraz kaotik olabilir ancak Galatasaray bizim temas kurduğumuz en profesyonel kulüptü" şeklinde konuştu. 
Kaynak:Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...