Diego en iyiler arasında!

Diego en iyiler arasında!

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Diego Ribas Galatasaray maçındaki performansıyla Marca gazetesinin belirlediği en iyi 11'e ismini yazdırdı.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisine damga vuran isimlerden olan Diego Ribas'ın performansı İspanya'da da ilgi çekti. Sarı-kırmızılılar ile 1-1 berabere kalan takımının tek golünü kaydeden Brezilyalı futbolcu Marca gazetesi tarafından haftanın 11'ine alındı. 
 
Avrupa'da mücadele eden Amerikalılar'ın her hafta en iyilerini belirlayan gazetenin bu haftaki kadrosunda Diego'ya orta sahanın ortasında yer verildi. İstanbul derbisinin en çok öne çıkan isimlerinden bir tanesi olduğu belirtilen oyuncunun orta sahayı çekip çevirdiğive bir de gol kaydettiği ifade edildi. 
 
PSG'den Thiago Silva, Manchester United'dan Di Maria ve Barcelona'dan Luis Suarez gibi yıldızlar da haftanın Avrupa'daki en iyi Güney Amerikalı oyuncuları arasında gösterildi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...