Kuyt'a yeni sözleşme kararı

Kuyt'a yeni sözleşme kararı

SPOR Haberleri

Hollanda'da fırtına gibi esen 35 yaşındaki eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın kontratı, kulübü Feyenoord tarafından 1 yıl uzatılacak.

Feyenoord'da adeta yeniden doğan ve ülkenin en çok konuşulan isimlerinden olan Dirk Kuyt'a müjdeli haber geldi. Fenerbahçe'den ayrılarak sezon başında eski takımı olan Rotterdam ekibine transfer olan 35 yaşındaki futbolcu, bir yıllık sözleşme imzalamıştı.


Ligde son olarak AZ Alkmaar filelerini üç kez havalandıran ve son dört maçta 7 gol atan tecrübeli futbolcu, toplam gol sayısını 10 yaptı. Ronaldo ve Luis Suarez gibi yıldızlardan bile daha skorer bir görüntü sergileyen oyuncuyla yeni bir kontrat yapılacağı ortaya çıktı.


Hollanda liginde ilk yarının sona ermesinin ardından masaya oturacak olan tarafların yeni sözleşmeyi konuşacakları bildirildi. Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Dirk Kuyt'a 1 yıllık uzatma teklif edilecek, böylece yıldız futbolcu 2016 sonuna dek Fyenoord forması giymeye devam edecek.


Teknik direktör olacak


Dirk Kuyt profesyonel futbolculuk hayatını noktaladıktan sonra da kulüpten ayrılmayacak. Feyenoord Kulübü'nün bu konudaki planını da çoktan yaptığı, oyuncuya aktif futbolculuk sonrası için hocalık teklif edileceği belirtildi.


Giovanni van Bronckhorst modeli


Önce eğitmen ve antrenör olarak görevlendirilecek Kuyt'ın ardından teknik direktör olarak görev yapmasının düşünüldüğü ifade edildi. Bu yolda Giovanni van Bronckhorst modelinin aynen Kuyt için de uygulanacağına dikkat çekildi. Feyenoord'un şu an başında olan, kulübün eski oyuncusu Van Bronckhorst da aynı yolu izleyerek takımın başına getirilmişti.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...