Fenerbahçe'ye iki şaşkınlık birden! Caner Erkin...

Fenerbahçe'ye iki şaşkınlık birden! Caner Erkin...

SPOR Haberleri

Deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Caner Erkin ile Abdoulaye Ba'dan kötü haber geldi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımda Caner ve Ba, ağrıları olduğu gerekçesiyle antrenmana katılmadığı belirtildi. İki futbolcunun da Osmanlıspor'la oynanacak karşılaşmada forma giymesinin zor olduğu belirtildi.


Bu oyuncuların yanı sıra antrenmanın ikinci bölümünde ağrıları oluşan Michal Kadlec'in çalışmayı yarıda bıraktığı ifade edildi. Çek futbolcunun Osmanlıspor maçında forma giyebileceği aktarıldı.
Sarı-lacivertlilerin milli futbolcusu Volkan Şen ise sakatlıktan kurtuldu. Milli takımdan sakat dönerek Kayserispor, Ajax ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Volkan'ın, antrenmanın tamamında yer aldığı bildirildi. Volkan'ın, Osmanlıspor maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.


Öte yandan antrenmanda Galatasaray derbisinde görev alan futbolcuların aktif dinlenme çalışması yaptığı bildirildi. . Diğer oyuncuların ise pas, pres ve şut çalışmasının ardında dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladıkları kaydedildi.


Sarı-lacivertliler, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra Ankara'ya gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...