Bursaspor yeni statta ilk idmanını yaptı

/ Kaynak: İHA
Bursaspor yeni statta ilk idmanını yaptı

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda ilk idmanını yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda Medicana Sivasspor maçına hazırlanan Bursaspor'u ziyaret eden Başkan Altepe, takımın her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirterek, yarınki maç öncesi futbolculara başarılar diledi. İdman sırasında yeni stadyuma gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da stadyumu çok beğendi.

İdmana ara verip, futbolculara seslenen teknik direktör Ertuğrul Sağlam da gerek takıma verdiği destekler, gerekse yeni stadyum için Başkan Altepe ve ekibine teşekkür etti.

Ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen Bursaspor, 10. haftada 28 Ekim Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını yeni stadyumda yaptı. Tüm Bursasporluların merakla beklediği ve açılış için gün sayan stadyumda ilk idmanını yapan Bursaspor'u bu gününde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı da yalnız bırakmadı.

İdmana ara verip, yanına gelen futbolculara seslenen Başkan Altepe, Bursa'nın büyük bir şehir olduğunu, bu şehri başarıya taşımak için futbolcuların da önemli bir uğraş verdiğini vurguladı.

Büyük oranda yenilenen takımla birlikte başarı grafiğinin her geçen gün daha da yükseldiğini dile getiren Başkan Altepe, “Bursa dünyanın en hızlı büyüyen 4. şehri. Bu konuda biz de iddialıyız. Bu stadyumla da iddialı olduğumuz gösteriyoruz. İnşallah bu statla birlikte Bursaspor'umuzun performansı da artarak devam edecek. Bu konuda hepimiz üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bu takım zaten her zaman için başarılara abone. Bu takım şampiyonlukları yaşamış bir takım. Bu şampiyonlukları yeniden yaşamak için sizler de elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Hedefimiz hep aynı; Bursaspor'un başarısı. Sizin alacağınız her puanı Bursa'ya kazandırılmış bir puan olarak görüyoruz. İnşallah sizler de bu sorumluluk içinde her geçen gün üste koyarak gideceksiniz. Şehir halkı olarak, 3 milyonluk Bursa olarak sizin arkanızdayız. Ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni stadyumun uğuruyla birlikte, güzelliği, bereketi ve coşkulu ambiyansıyla birlikte daha üst sıralarda güzel mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben yarınki maç için sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Altepe'ye teşekkür eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam da, “45 bin kişilik statta, coşkulu bir ortamda maçlarımızı oynamamız için bizim iyi bir performans ortaya koyup, bu takımı daha yukarılara taşımamız lazım ki bu güzel stada layık olalım. Bu kadar insanın emeğine karşılık verelim. Ben hem takımımıza verdiği desteklerden hem de statla ilgili mücadelesinden dolayı Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da idman sırasında yeni stadyumu ziyaret etti. Başkan Altepe ile birlikte stadı gezen Bakan Müezzinoğlu, yeni stadyumu çok beğendi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...