Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'dan şok tepki: Dalga geçmeyin

Pereira'dan şok tepki: Dalga geçmeyin

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Osmanlıspor maçı sonrasında konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Osmanlıspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Trabzonspor'u yenmiş bir takımı mağlup ettikleri için mutlu olduklarını kaydeden Portekizli hoca, "Zorlu bir rakiple karşılaştık. Deplasmanda olması açısından da zorluk düzeyi artmıştı. 2 tane her şeyimizi verdiğimiz mücadele düzeyi yüksek, Ajax ve Galatasaray maçlarını geride bıraktık. Doğaldır ki, takımımız bu akşam takım ruhunu göstermek istedi. Takım ruhumuz ile kazandık. Yoğun maçların ardından hazır olmak kolay değil. Özellikle Galatasaray'ı yenmeyi başarmış ve Tarbzonspor'a karşı burada 3-0 ile ayrılmış bir takıma karşı kazanmak bizim için önemliydi" dedi.

SİNİRLENDİ, "DALGA GEÇER GİBİ SORMAYIN"

"Taraftarların daha atak oynanması gerektiği yönünde tepkileri var. Ne düşünüyorsunuz?" şeklinde gelen soruya sinirlenen Pereira, "Şaka yapar gibi, dalga geçer gibi sorular sormayın. Ajax karşısında baskı yapan bir Fenerbahçe var mıydı, yok muydu? Yine Galatasaray karşısında baskı yapan bir Fenerbahçe var mıydı, yok muydu? Pozisyona giren, baskı yapan Fenerbahçe'ydi. Şaka yapar gibi sorular sormayın artık bana" diye cevap verdi.

Öte yandan Lig TV muhabirinin sorusunu açıklamasına izin vermeyen Pereira, teşekkür ederek yayından ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...