Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu'ndan galibiyet açıklaması

Hamzaoğlu'ndan galibiyet açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-0 kazandıkları Eskişehirspor karşılaşmasının kedileri için önemli bir gösterge olduğunu söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, ilk 4 haftada aldıkları istikrarsız sonuçlar sonrası yapılan eleştirilere dikkati çekti.
"İlk 4 haftadaki sonuçlardan biz de memnun değildik. Ama biz iyi bir kadro oluşturduğumuzun ve ilerleyen haftalarda bu kadro oturduğunda daha iyi futbol oynayacağımızın farkındaydık" ifadelerini kullanan Hamzaoğlu, "Sürekli bir baskı, eleştiri vardı. Bu bizi etkilemiyordu ama çevremizdeki birçok insanın etkilendiğini görünce çok üzüldüm ve tepkili konuşmalarım oldu. Şükürler olsun ki, şu anda takımımız oturdu. Herkes birbirini daha iyi tanıyor. Saha içinde ve dışında daha uyumlular. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.
- "Hepsi hazır oldukları için, çekinmeden rotasyona gittik"
Sarı-kırmızılı teknik adam, Fenerbahçe'ye karşı sahaya sürdüğü kadroda 2'si mecburiyetten 6 değişiklik yaparak Eskişehirspor önüne çıktıklarını hatırlatarak, tüm oyuncularının hazır durumda olduğunu bildiğini vurguladı.
Sahaya 3 yabancıyla çıktıklarını aktaran Hamzaoğlu, şunları söyledi:
"Oyuncularım sezon başından beri hep hazır oldukları için, çekinmeden rotasyona gittik. Bugüne kadar oynattığımız oyunculara sevinmekten ziyade, oynatamadıklarımıza üzüldük. Bu maç bir şanstı. Oyuncularımıza bu şansı vermeliyiz diye düşündük. Onları uzakta tutmak doğru değildi. Herkesin oynama isteği var. Hep hazır olmalarını söylüyordum ve onlar da sürekli çalıştılar. Hem önümüzdeki Benfica maçını düşündük hem de Fenerbahçe maçının yorgunluğu vardı. Sürekli oynayan bazı oyuncuların dinlendirilmesini de düşündük. En önemlisi de az süre alan arkadaşların oynama gerekliliği vardı."
Burak Yılmaz'ın Eskişehirspor karşısında 2 gol atmasının, Benfica karşılaşması öncesi sağlıklı olarak aralarına dönmüş olması itibarıyla kendilerini sevindirdiğini anlatan sarı-kırmızılı çalıştırıcı, bu maçta stoper pozisyonunda oynayan Denayer'i önlerindeki dönemde hem sağ bekte hemde stoperde kullanmayı sürdüreceklerini dile getirdi.
- "Benfica'ya karşı da Atletico Madrid'e karşı da galibiyet için oynayacağız"
Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde önce Benfica, ardından ise Atletico Madrid ile deplasmanda iki önemli maç oynayacaklarını hatırlatarak, galip gelme hedefiyle gideceklerini anlattı.
Benfica'yı İstanbul'da yenerek grupta şansları olduğunu gösterdiklerini vurgulayan Hamzaoğlu, "Her zaman şansımız vardı ama iyi başlayamadığımız için zora sokmuştuk. Şimdi hem Benfica'yla hem de Atletico Madrid'le deplasmanda oynayacağız. Her iki maçtan da kazanabiliyorsak kazanarak dönmeyi amaçlıyoruz. Biz Galatasaray'ız. Çıkıp Benfica'ya karşı da Atletico Madrid'e karşı da galibiyet için oynayacağız" şeklinde görüş belirtti.
Öte yandan, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir televizyon kanalına yaptığı, "Hamza Hamzaoğlu'nu kurtarmak için bizi Galatasaray'a yendirdiler" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine de sarı-kırmızılı teknik adam, "Dinlemedim. Başkalarından duydum sadece. Dinledikten sonra belki yorum yapabilirim. Ne demek istediğini anlayamadım. Zaten Trabzonspor kolay bir durumda değil. O yüzden bir şey söylemek istemiyorum" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...