Pınar Karşıyaka lige döndü!

Pınar Karşıyaka lige döndü!

SPOR Haberleri

Pınar Karşıyaka, Spor Toto Basketbol Ligi'nde yarın Trabzonspor Medical Park'ı konuk edecek.

Zalgiris Kaunas karşısında 2 sayılık atışlarda yüzde 47,5, üç sayılık  atışlarda ise yüzde 17,4 ile mücadele eden Pınar Karşıyaka, ribaundlarda da  rakibinin 38-34 üstünlük kurmasına izin verdi. 
 
İlk kez son periyotta rakibine karşı üstünlük kuran Pınar Karşıyaka,  müsabakayı galip tamamlama şansını değerlendiremedi. 
 
Zalgiris Kaunas'a 68-66 mağlup olan Pınar Karşıyaka, 2. mağlubiyetini  aldı. Grupta dün oynanan diğer müsabakada Barcelona Lassa, Panathinaikos'u  77-52'lik skorla geçti. 
 
Ligde 3. hafta mücadelesi bugün oynanacak Stelmet Zielona-Lokomotiv  Kuban maçıyla tamamlanacak. C Grubu'nda Pınar Karşıyaka, 6 Kasım Cuma günü  Lokomotiv Kuban ile deplasmanda karşılaşacak. 
   
Rakip Trabzonspor Medical Park 
 
Spor Toto Basketbol Ligi'nde ilk 3 haftayı kayıpsız geçen Pınar  Karşıyaka, yarın saat 19.00'da Karşıyaka Arena'da Trabzonspor Medical Park'ı  ağırlayacak. 
 
Pınar Karşıyaka'nın rakibi Trabzonspor Medical Park'ın ligde henüz  galibiyeti bulunmuyor. Ligde daha önce 8 kez karşılaştığı rakibi karşısında  yeşil-kırmızılı ekibin 4'er galibiyeti ve mağlubiyeti var. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...