Gaziantepspor'un Trabzonspor kabusu

/ Kaynak: İHA
Gaziantepspor'un Trabzonspor kabusu

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'la karşılaşan Gaziantespor, sahan 2-2 beraberlikle ayrılarak deplasmanda 16 yıllık galibiyet hasretine son veremedi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 28 Ekim Çarşamba günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'la karşılaşan Gaziantepspor, rakibiyle 2-2 berabere kalarak deplasmanda rakibini yine yenemedi. En son galibiyetini 1998-1999 sezonunda rakibiyle deplasmanda karşılaşmış ve rakibini o maçta 1-0 mağlup etmişti. O tarihten bu yana kırmızı-siyahlılar rakibiyle oynadığı deplasman müsabakalarında galibiyet alamadı. Çarşamba günü oynanan müsabakada Orkan ve Larsson'un golleriyle 2-0 öne geçen kırmızı-siyahlılar, Aykut ve Cardozo'nun gollerine engel olamayarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. 
 
LARSSON VURDU MUHAMMET DURDU
Geçen hafta oynanan Mersin İdmanyurdu maçında takımının golünü kaydeden ve Trabzonspor karşısında da takımının ikinci golünü atan Daniel Larsson iyi oyununu devam ettirdi. Takıma geldiği günden bu yana her geçen hafta daha iyi oynayan İsveçli orta saha oyuncusu, Muhammet Demir'den sonra takımın gol yükünü çeken ikinci oyuncu konumunda. Lige iyi bir başlangıç yapan geçen sezonda kaldığı yerden devam eden Muhammet Demir ise milli maç arasından sonra Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarında gol yollarında suskun kaldı. Muhammet Demir ligde 4 gol 2 asistle oynuyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...