Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muguruza ve Kvitova yarı finalde

/ Kaynak: AA
Muguruza ve Kvitova yarı finalde

SPOR Haberleri  / AA

Beyaz Grup'ta 3'te 3 yapan Muguruza ile 2'nci sıradaki Kvitova yarı finale yükseldi.

Kadın Tenisçiler Birliği'nin (WTA) düzenlediği WTA  Finalleri'nde, Maria Sharapova ve Agnieszka Radwanska'nın ardından yarı finale  çıkan isimler Petra Kvitova ve Garbine Muguruza oldu.
 
Singapur'da, kadınlar dünya sıralamasının ilk 8 basamağındaki  tenisçileri karşı karşıya getiren WTA Finalleri'nin grup aşaması, beyaz grubun 3.  ve son karşılaşmalarıyla tamamlandı.
 
Wimbledon'da bu yıl final oynama başarısı gösteren 2 numaralı seribaşı  İspanyol Muguruza, üst üste beşinci kez finallerde yer alan 4 numaralı seribaşı  Çek Petra Kvitova'yı büyük çekişmeye sahne olan 2 saat 33 dakikalık maçta,  6-4,  4-6 ve 7-5'lik setlerle 2-1 mağlup etti. Muguruza, gruptaki üçüncü galibiyetini  aldı ve lider olarak yarı finale yükseldi.
 
Günün diğer karşılaşmasında 8 numaralı seribaşı Çek Lucie Safarova, 6  numaralı seribaşı Alman Angelique Kerber'i  6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi.  Kvitova, vatandaşı Safarova'nın Kerber'i 2-0'la geçmesiyle grup ikincisi oldu ve  yarı finale kaldı.
 
Grup maçları sonunda çapraz eşleşme kuralına göre, Garbine  Muguruza-Agnieszka Radwanska ve Maria Sharapova-Petra Kvitova eşleşmeleri oluştu.
 
Turnuvada yarı final maçları yarın oynanacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...