Gençlerbirliği Torku Konyaspor maçında gol yok

Gençlerbirliği Torku Konyaspor maçında gol yok

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak ilk deplasmana puanını hanesine yazdırdı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kendileri için önemli bir müsabaka oynadıklarını söyleyerek, “Sezon başından bu yana deplasmanda puanımız yoktu. Birçok maçta iyi oynamamıza rağmen son dakikalarda ya da bireysel hatalarla çok maç kaybettik. Konyaspor maçı bizim için umarım bir başlangıç olur. Oyunun geneline bakıldığı zaman başından sonuna kadar oyunu kontrol eden, üretmeye çalışan, pozisyona giren bir yapımız vardı. Rakibe pozisyon vermeden maçı bitirdik. Rakibin birkaç tane uzaktan şutu haricinde pozisyonu yok” dedi. 

Hücum hattındaki memnuniyetsizliğini dile getiren Özdilek, “Bu tür müsabakalarda özellikle 3. bölgede daha etkili olmak lazım. Biz bu anlamda 3. bölgede çok top kaybettik. Ama orta saha ve defans kurgumuzda her geçen gün üzerine koyarak devam ediyoruz. 3. bölgede üretkenliğimizi biraz yukarı taşıyabilirsek daha etkili bir takım olacağız. Bugün alınan 1 puan çok kötü değil. Özellikle 4 deplasman maçını kaybeden bir takım için bugün deplasmandan alınan 1 puan çok değerli. Bu akşam burada istediğimiz aldık. İki haftadır gol yemiyoruz. Cuma günü Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak bizi daha iyi yerlere getirecektir” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...