Süper Lig toplu sonuçlar puan durumu ve haftanın maçları (GÜNCEL PUAN DURUMU)

Süper Lig toplu sonuçlar puan durumu ve haftanın maçları (GÜNCEL PUAN DURUMU)

SPOR Haberleri

Süper Lig toplu sonuçlar bu haberde. Süper Lig güncel puan durumu ve Süper Lig 11. hafta maç programı haberin detayında...

Süper Lig'de 10. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Kasımpaşa 3-3 berabere kaldı. Liderliğini sürdüren Beşiktaş ile Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki puan farkı ikiye indi

Ligin 10. haftası bugün oynanan 3 maçla tamamlandı. Haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma 3-3 berabere tamamlandı. Siyah-beyazlı ekip, 3 kez geriye düştüğü maçta bir puanı 90+4'te Oğuzhan Özyakup'un penaltı golüyle kurtardı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa, Eren Derdiyok'un 24. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole 3 dakika sonra Brezilyalı stoperi Rhodolfo ile cevap veren Beşiktaş, 1-1'lik eşitliği yakaladı. Mücadelenin 40. dakikasında Donk'un şık golüyle yeniden skor üstünlüğünü ele geçiren Kasımpaşa, soyunma odasına 2-1 üstün girdi.

İkinci devreye baskılı başlayan siyah-beyazlı ekip, 52. dakikada Alman yıldızı Mario Gomez'le skora bir kez daha denge getirdi. 67. dakikada tekrar sahne alan Eren Derdiyok, takımını karşılaşmada üçüncü kez öne geçiren golü kaydetti: 2-3

Mücadelenin son bölümünde oyunu rakip yarı alana yıkan Beşiktaş, uzatma dakikalarında penaltı kazandı. Siyah-beyazlı takım, Oğuzhan Özyakup'la penaltıyı gole çevirirken, karşılaşma 3-3 bitti.

Ligde 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş, bu beraberlikle puanı 23'e çıkarttı. Liderliğini sürdüren siyah-beyazlı takım ile haftayı galibiyetle kapatan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki puan farkı ikiye indi.

Türk Telekom Arena'da Selçuk İnan, Burak Yılmaz (2) ve Bilal Kısa'nın golleriyle son sıradaki Eskişehirspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray, 21 puan ve averajla 2. sıradaki yerini korudu.

Osmanlıspor'u deplasmanda Alper Potuk'un ikinci yarıdaki şık golüyle 1-0 yenen Fenerbahçe de başkentte moral buldu. Galatasaray ile aynı puana sahip sarı-lacivertli takım, averajla 3. sırada bulunuyor.

2-0 geriye düştüğü maçta Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor ise haftayı bir puanla kapattı. Son 6 hafta sadece 4 puan toplayan Karadeniz temsilcisi, 14 puanla 9. sırada yer aldı.

- Akhisar Belediyespor çıkışını sürdürdü

10. haftanın son gününde oynanan diğer maçlarda Akhisar Belediyespor, Antalyaspor engelini 2-1'lik skorla geçti.

Ev sahibi Akhisar Belediyespor, ilk yarıyı Rodellega'nın 31. dakikadaki golüyle 1-0 önde kapattı. Antalyaspor, 54. dakikada dünyaca ünlü yıldızı Eto'o'nun penaltı golüyle skoru eşitlerken, Akhisar Belediyesporlu Douglao 88. dakikada maçın skorunu belirledi.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Akhisar Belediyespor, puanını 19'a yükseltti ve 4. sıradaki yerini korudu.

Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma ise golsüz eşitlikle sona erdi.

Ligde bu hafta ayrıca Kayserispor ile Çaykur Rizespor 0-0, Mersin İdmanyurdu ile Medipol Başakşehir 1-1 berabere kalırken, Bursaspor sıkıntılı bir dönemden geçen Medicana Sivasspor'a 1-0 üstünlük sağladı.

- Eto'o ve Gomez gol krallığında zirveyi paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 21 gol atıldı. Maçların 3'ünü ev sahibi, birini deplasman takımları kazandı, 5 müsabaka da berabere tamamlandı. Haftayı boş geçmeyen ve 8'er gole ulaşan Eto'o ve Gomez, gol krallığı yarışında ilk sırayı paylaştı.

1 Kasım Pazar günü yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle hafta içi oynanan 10. hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar, oluşan puan durumu ve gelecek haftanın programı şöyle:

- Sonuçlar
Kayserispor-Çaykur Rizespor: 0-0
Bursaspor-Medicana Sivasspor: 1-0
Trabzonspor-Gaziantepspor: 2-2
Mersin İdmanyurdu-Medipol Başakşehir: 1-1
Osmanlıspor-Fenerbahçe: 0-1
Galatasaray-Eskişehirspor: 4-0
Akhisar Belediyespor-Antalyaspor: 2-1
Torku Konyaspor-Gençlerbirliği: 0-0
Beşiktaş-Kasımpaşa: 3-3

- Puan durumu

Süper Lig toplu sonuçlar puan durumu ve haftanın maçları (GÜNCEL PUAN DURUMU)

- 11. haftanın programı

6 Kasım: Eskişehirspor-Osmanlıspor, Gençlerbirliği-Mersin İdmanyurdu
7 Kasım: Antalyaspor-Kayserispor, Medipol Başakşehir-Trabzonspor, Kasımpaşa-Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor-Galatasaray
8 Kasım: Medicana Sivasspor-Gaziantepspor, Fenerbahçe-Torku Konyaspor, Bursaspor-Beşiktaş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...