Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu'ndan Galatasaray ve Beşiktaş'a büyük tepki

Hacıosmanoğlu'ndan Galatasaray ve Beşiktaş'a büyük tepki

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakemlerin alıkonulması olayıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrası hakem Çağatay Şahan ve yardımcılarının sabah 04.00'e kadar hakem odasında beklemesinin yankıları sürüyor. Maçtan sonra yaptığı açıklamalar ve kadınlarla ilgili söylediği sözler oldukça tartışılan İbrahim Hacıosmanoğlu, telefonla bağlandığı bir TV programında yine önemli sözler sarfetti.


Hacıosmanoğlu, "Hakemleri sanki alıkoymuşuz gibi bir algı oluşturuluyor" ifadesini kullandıktan sonra şu açıklamaları yaptı:


"Hakem arkadaşa sorun. O gün 'Ben odadan çıkmak istiyorum' demiş mi! Benim söylediklerim ortada. Laflarımı çarpıtmak kimin işine yaramıyor anlamıyorum. Taraftarın tepkisine ise sonuna kadar hak veriyorum. Haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz."


"İSİMLERİ AÇIKLAYACAĞIM"


"Trabzon şehrinin üzerine oyunlar oynanıyor. Bir şehirin kaderiyle oynamak bu kadar kolay olamaz. Biz bedeli neyse ödemeye hazırız! Bazı kesimlerin bazı çalışmaları var. Ama bunları yaparak bizi sindireceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Bu tür çalışmalar yürüten bazı isimleri de yakında açıklayacağım."


İbrahim Hacıosmanoğlu, iki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray'a da çattı. Trabzon Başkanı, "Benim açıklamalarım sonrası Fenerbahçe sessiz. Beşiktaş ve Galatasaray kınıyor. Beşiktaş! Galatasaray! Size ne oluyor! Kuyruk acınız mı var! Adamlık dersini sizden alacak değiliz" ifadesini kullandı.


CÜNEYT ÇAKIR'A YÜKLENDİ


Hacıosmanoğlu, bu sezon daha önce Trabzonspor-Galatasaray (0-1) maçındaki kararları tartışmalı olan ve son olarak Beşiktaş-Kasımpaşa maçını da yöneten Cüneyt Çakır'ı hedef aldı. Hacıosmanoğlu, bu sezon yönettiği maçlarda 'profesyonelce' hatalar yaptığını ileri sürdü!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...