Pereira'nın yerine Ancelotti mi?

Pereira'nın yerine Ancelotti mi?

SPOR Haberleri

Fenerbahçe taraftarı Pereira'nın gönderilmesi için gün sayarkenx Şekip Mosturoğlu'nun twitter'dan Carlo Ancelotti'yi takibe alması heyecana neden oldu

Kötü gidiş nedeniyle her gün bir teknik adamın ismi Fenerbahçe ile anılırken sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun Carlo Ancelotti'yi twitter'dan takibe alması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Geçen sezon Real Madrid'i çalıştıran ve boşta olan Ancelotti ismi alınan kötü sonuçlar sonrası Fenerbahçe ile gündeme gelmiş ancak kulüp bu haberleri yalanlamıştı. 54 yaşındaki İtalyan teknik adam daha önce As Gazetesi'ne verdiği bir röportajda Parma'yı çalıştırdığı dönem F.Bahçe'den teklif aldığını, "İtalya'da senelik 550 bin dolar kazanırken F.Bahçe bana 3 sene için 3 milyon dolar teklif etmişti. Parma ile sözleşmem devam ediyordu. Korkak bir tavuk gibi davrandım ve karım teklifi kabul etmediğimi F.Bahçe'ye iletti" sözleriyle açıklamıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...