Özbek, yıldız transfer sorularına isyan etti

Özbek, yıldız transfer sorularına isyan etti

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı, “Artık bunu sürekli pişirmeyin. Bizim takımımız 5 yıldızlı.4 yıldızı da hak etmiş durumda” dedi

Galatasaray ile forma sponsorluğu için anlaşmaya vardığı Dumanyaka arasında düzenlenen basın toplantısında imzalar atıldı. Başkan Dursun Özbek, "Yıldız transferi yapılacak mı?" sorusuna isyan etti. Zlatan İbrahimovic iddialarına tepki gösteren Dursun Özbek, "Allah aşkına şu İbrahimovic'i bırakın. Gündemimizde olmadığını söyledik. Bunu sürekli pişirmeyi doğru görmüyorum, sormayın artık. Bizim takımımız 5 yıldızlı ama 4 yıldızı hak etmiş. Bunu da Eskişehirspor maçında da gördünüz" dedi. Özbek, "Ocak ayı transfer dönemi için eksiklerimizin olup olmadığını teknik kadro rapor edecek. İlla ki hocamızın isteyeceği takviyeler olursa bunlar yapacağız" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi, "Kulüpler zaman zaman darboğaza düşebilirler. Bu süreçten gayrimenkullerini en işi şekilde değerlendirerek çıkarlar, biz de böyle yapacağız. Ama bu anlaşma Galatasaray'ın gayrimenkulleri üzerine bir anlaşma değildir. Sadece kendilerine danışabiliriz. Geçen yıl forma reklamından toplam 33 milyon TL gelir elde etmişiz. Bu yılki anlaşma 42 milyon TL civarında. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıya rağmen rakamda artış var. Mecidiyeköy'deki otel inşaatımız da hızla ilerliyor, tahminimce 10 ay sonra hizmete açılacak ve işletmeci firmaların tekliflerini değerlendirmeye başladık" diye konuştu. 
Gayrimenkul kulübü değiliz
Dursun Özbek, “UEFA kriterleri dolayısıyla kulübümüze kaynak oluşturmamız lazım. Yeni Ancak Galatasaray gayrimenkul kulübü değil, sportif başarılara da devam etmek zorundayız” diyerek sözlerini tamamladı.
Trabzon başkanına cevap verdi
G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Galatasaray maçına yönelik sözlerine de cevap verdi. Özbek, “Trabzonspor Başkanının sözlerini tasvip etmiyorum ve karşı çıkıyorum. Hakem hataları birçok maçta oluyor. Hakemlerin statta alıkonulması hoş bir durum değil” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...