Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Problem yumağı!

Problem yumağı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe bir türlü beklenen patlamayı yapamıyor. Eleştirilerin odağındaki Vitor Pereira'nın koltuğu her geçen gün biraz daha sallanıyor

M. EMİN ULUÇ
Fenerbahçe'de Vitor Pererira tartışmaları bitmiyor. 'Rüya takım' iddiasıyla lige başlayan Fenerbahçe'nin beklenen futbolu bir türlü ortaya koyamaması Teknik Direktör Vitor Pereira'nın koltuğunu her geçen gün biraz daha sallıyor. Eleştirileri kabul etmese de hatalar zincirine yenilerine ekleyen Portekizli hocaya yönelik suçlamalar artıyor. Pereira'ya gelen eleştirilerin başını, takımın kondisyonsuzluğu ve sistem belirsizliği çekiyor. Oyuncularla pozitif bir iletişim kuramaması ve oyuna yaptığı müdahaleler de Pereira'nın hanesine eksi olarak yazılıyor. Birçok yöneticinin tartıştığı, taraftarın açıkça istifaya davet ettiği Pereira'nın kredisi hızla tükeniyor. Ama Fenerbahçe'nin umutlarının da aynı potada erimesi sarı-lacivertli camiayı endişelendiriyor. İşte Pereira'nın tartışılmasına sebep olan hatalar zinciri…
1.60 DAKİKALIK TAKIM
Fenerbahçe bu sezon 17 resmi maç oynadı. Ancak takım ancak 60 dakika mücadele edebiliyor. Oyuncular kondisyon eksiği nedeniyle özellikle maçların son yarım saatinde çok ciddi düşüş yaşıyor. Puan kayıpları hep bu süreçte yenen gollerden kaynaklanıyor. 
2.KARMAŞA SİSTEMİ
Sezon başında sistem 4-4-2'ydi. Hazırlık maçlarında Fenerbahçe böyle oynamıştı. Ancak sonrasında tek forvete dönüldü. Takımın ideal 11'i belirlenemedi. Fenerbahçe 17 resmi maçta bir takım kurgusu oluşturamadı. Aynı 11 üst üste 2 maç yapamadı.
3.ÖN LİBERO DİEGO
Oyunculara kendi mevkileri dışında görevler verdi. Van Persie'yi sağ kanatta, Diego'yu sol kanatta oynattı. Diego'nun ön liberoda oynadığı da oldu. Ozan Tufan, Mehmet Topal'ın alternatifi olarak alındı ama ön libero değil forvet arkası oynadı.
?Pereira, sezon başından beri Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Van Persie, Kjaer, Nani, ve Josef'le tartışma yaşadı. Oyuncular, Portekizli'nin antrenmanlardaki tavırlarından ve sert çıkışlarından rahatsız. Hocanın oyuncuları sahiplenmemesi de takım içinde huzursuzluğa neden oluyor.
5.KÖTÜ HAMLELER
Sahaya sürdüğü ilk 11'ler kadar yaptığı değişiklikler de tartışma konusu. Hamleleri sonuç vermiyor. Yaptığı değişlikler sonrası Fenerbahçe'nin temposu düşerken, rakibin topla oynama oranı artıyor. Özellikle Molde maçında Mehmet Topal'ı oyundan alarak 3-1'lik hezimete davetiye çıkarması unutulmuyor.
6. BEN HATA YAPMAM
Asla eleştiri kabul etmiyor. Sürekli yanlış anlaşıldığını vurguluyor. Kötü futbol sonrası dahi iyi bir oyun oynadıklarını söyleyebiliyor. Hata yapmadığını savunuyor. Her eleştiriye bir cevabı her olumsuzluğa bir bahanesi var
Gökhan isyan etti
Osmanlıspor deplasmanında sertlikten yakınan Gökhan Gönül, "Hakemler daha dikkatli olmalı" dedi. Maç içinde çok sert darbelere maruz kaldığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Futbol dışı hareketlere yapılıyor. Hakemler kart göstermedikçe de sertlik devam ediyor" isyanında bulundu.
HOCANIN ARKASINDAYIZ!


Pereira'yla ilgili bütün eleştiri ve tepkilere rağmen Başkan Aziz Yıldırım hocanın arkasında duruyor. "Pereira görevinin başında, yönetim olarak hocamızın arkasındayız" diyen Başkan Yıldırım, "Sezona yenilenmiş bir kadro ve yeni bir hocayla girdik. İnişler çıkışlar olabilir. Önemli olan sezonu nerede tamamladığımız. Pereira üzerinden Fenerbahçe'yi yıpratmaya çalışıyorlar" ifadesini kullandı. Ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce "Arkasındayız" diyerek destek verdiği hocaların kulüpten nasıl ayrıldığı unutulmuş değil!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...