Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: Üzüntülerini anlayamadım

Güneş: Üzüntülerini anlayamadım

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, “Rakibimiz savaştı ama biz daha iyiydik. Kaybetmeye yakın olabilirlerdi. Hakem hatalarının tartışılması maçın önüne geçmemeli” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, berabere biten karşılaşmanın ardından Kasımpaşa'yı eleştirdi. Siyah-beyazlıların hocası, “Savaştılar ama rakibin üzülmesini anlamıyorum, kaybetmeye de yakın olabilirlerdi. Maça bakıyorum, ve kazanmaya yakın bizi görüyorum. Bütün oyuncularıma emekleri için teşekkür ediyorum. Seyircimiz de gayet iyiydi” şeklinde konuştu. Güneş, Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltı kararı için ise “Penaltı mı bilmiyorum ama Donk kaleci gibi atladı. Eline vurup vurmadığını bilmiyorum. Hakemin hatalı kararları olabilir ama biz sonuçta daha iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Hakemlerden bir şey beklemek doğru değil. Hakem hatalarının tartışılması maçın önüne geçmemeli” diye konuştu. Şenol Güneş, rakiplerinin bulduğu gollerde eksik yakalanmadıklarını vurgulayarak, "Bazen şans faktörü, bazen hatalı pozisyonlar gol getirebilir. Maçta 3 gol yemeyi hiç beklemiyorduk. Gol yememize rağmen atacağımız konusunda çok rahattım ama bu kadar basit gol yemeyi beklemiyorduk" şeklinde konuştu.
İkisi de başarılıydı
Tecrübeli teknik adam, Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün karşılaşmada Alman futbolcular Mario Gomez ve Andreas Beck'i izlemesiyle ilgili olarak ise "Genel olarak bütün oyuncular iyiydi. Mario Gomez de iyiydi. Beck de gayet iyiydi. Antrenör olarak bizim görevimiz oyuncuları geliştirmek, yetiştirmek, iyi hale getirmek. Bu sadece benimle ilgili değil, amatörden başlayarak bütün antrenörler oyunculara katkı yaparlar. İsterim ki Beck de Gomez de milli takımlarında olsun. Türk oyuncuların hepsi de milli takımda olsun ama en iyi şekilde hazır olsunlar" ifadelerini kullandı. Güneş, Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın sergiledikleri futbolla ilgili olumlu görüşlerinin aktarılması üzerine, "Futbol bu. Bugün bitti ama yarın ne olacağı belli değil. Perşembe günü Lokomotiv Moskova maçında, daha sonra Bursaspor maçında nasıl oynayacağımızı bilemiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Ahmet'e büyük jest
Geçtiğimiz hafta Antalya'da, Beşiktaş forması giydikleri için araçlarında taşlı saldırıya uğrayan minik taraftar Ahmet Benzeş ve ailesi de maçı stattan izledi. Siyah-beyazlı takımın, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşma günü araçları tahrip edilen Ahmet Benzeş ve ailesi, Kasımpaşa maçı öncesi Beşiktaş Kulübü'nün davetlisi olarak İstanbul'a geldi ve maçı ailesiyle kendisine ayrılan yerde takip etti.
Gomez göze girdi


Beşiktaş ile Kasımpaşa arasındaki mücadeleyi Almanya Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Joachim Löw de izledi. Tecrübeli futbolcu, 52. dakikada Sosa'nın akıl dolu pasında golünü atarken Joachim Löw'ün de gözüne girdi. Alman hocanın, siyah-beyazlı futbolcunun performansını beğendiği ve yakından takip etmeye devam edeceği öğrenildi. Bu arada Gomez, Kasımpaşa'yı da boş geçmeyerek Süper Lig'de 10. karşılaşmasında 8. golünü attı. Siyah-beyazlı oyuncu, böylece Antalyasporlu Eto'o ile zirveyi paylaşmayı sürdürdü. Alman futbolcu, ekim ayına da damgasını vurdu. Kasımpaşa maçıyla birlikte Mario Gomez bu ay içinde 6. golünü atarken kalitesini bir kez daha kanıtladı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...