Vartaş Elazığspor düşüşte

Vartaş Elazığspor düşüşte

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'de oynadığı son iki müsabakadan mağlubiyetle ayrılan Vartaş Elazığspor, bu sezon ilk kez iki haftayı puansız kapattı.

Sezona Göztepe ve Giresunspor maçlarında aldığı beraberliklerle  başlayan ancak daha sonra yükselişe geçerek üst üste 4 galibiyet elde eden  bordo-beyazlı ekip, geride kalan 4 haftada ise istediği sonuçları alamadı.  Göztepe'yle 2-2, Giresunspor'la 1-1 beraber kalarak sezon başlangıcı yapan Vartaş  Elazıspor, ardından 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Ligin üçüncü haftasında  ilk galibiyetini Denizlispor deplasmanında alan ve sahadan 4-0 gibi net bir  skorla ayrılan Vartaş Elazığspor, ardından Balıkesirspor ile Yeni Malatyaspor'u  aynı sonuçlarla 2-1, Kayseri Erciyesspor'u da 2-0 yendi. 
 
Aldığı galibiyetlerin ardından puan cetvelinde hızla tırmanan bordo  beyazlı ekip, ligin 6. haftasında 14 puanla ilk sırada yer alan Samsunspor'un  ardından averajla ikinci sırada kendine yer buldu. Vartaş Elazığspor, son 4  haftada ise düşüşe geçti. 7. haftada Altınordu'ya 1-0 kaybederek ligde ilk  yenilgisini alan bordo-beyazlılar, 8. haftada Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek  17 puanla bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturdu. 
 
Bu sevinci sadece bir hafta süren Elazığ temsilcisi, ligin 9.  haftasında Karşıyaka'ya 2-0 yenilince hem liderlik koltuğundan hem de İzmir  ekiplerine karşı oynadığı üçüncü maçtan da galibiyet sevinci yaşayamadan ayrılmış  oldu. 
 
Son olarak evinde ağırladığı Samsunspor'a 2-1 yenilerek, bu sezon ilk  kez iki hafta üst üstü sahadan puansız ayrılan Vartaş Elzığspor, 4 haftada sadece  3 puan toplayabildi. 
 
Üst üste iki kez yenilen Vartaş Elazığspor, bu sonuçların ardından  Samsunspor'un 19 puanla lider olduğu ligde 17 puan toplayıp 5. sıraya kadar  geriledi. Bordo-beyazlı ekip, 11. haftada 7 Kasım Cumartesi günü Boluspor'u  yenerek yeniden iddialı duruma gelmeyi hedefliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...