Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Hacıosmanoğlu raconu bıraktı, geri vitese taktı"

/ Kaynak: DHA
"Hacıosmanoğlu raconu bıraktı, geri vitese taktı"

SPOR Haberleri  / DHA

Hakem Çağatay Şahan ve ekibinin soyunma odasında tutulması ve sonrasında gelişen olaylar bordo mavili camiada deprem etkisi oluşturmaya devam ediyor.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakemlerin stadyumda tutulmasıyla başlayan süreçte yaptığı açıklamalar tepki çekmeye devam ediyor. Hacıosmanoğlu'nun ilk gün telefon bağlantılarında ve kameralar önünde yaptığı tüm açıklamaları yalanlamasına Trabzonspor camiası bile tepki gösterdi.
 "Hacıosmanoğlu raconu bıraktı, geri vitese taktı"
Trabzonspor'un eski asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, "Haklıyken haksız duruma düştü. Talihsiz, gereksiz ve hiçbir fayda sağlamayan açıklamalar. Hem kendine hem kulübe zarar verdi" ifadesini kullandı. Eski başkan Özkan Sümer ise, "Yaşananlar İbrahim Hacıosmanoğlu'na özgü bir çılgınlık. Her şeyi düzmece, uydurmaca ve değiştirmece devam eden bir yapısı var. Bununla bir kısmı kandırdığı, yanılttığı gerçeği de var ama Trabzonspor'un gerçek durumunu görmeye engel olacak başka şeylere dikkat çekmeye çalışıyor" dedi.
 
"GERİ VİTESE TAKTI"
 
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk gün söylediği sözleri yalanlamasına yerel basın da kayıtsız kalmadı. İlkhaber Gazetesi, "Raconu bıraktı, geri vitese taktı. Önceki gün esip gürleyen başkan, dün her şeyi inkar etti. Hakemlerin stadyumdan çıkışına izin vermeyen ve açıklamalarıyla ülkeli ayağa kaldıran Hacısmanoğlu, ceza alacağını anlayınca kameralar önünde konuştuklarını bile yalanladı" ifadelerini kullandı.
 
Kuzey Ekspres Gazetesi, "Yapma be başkan! Hem alıkoyma eylemini, hem de o eylemi sonlandıran telefonun Erdoğan'dan geldiğini söylemesini inkar etti. Sabah söylediklerini akşam inkar etti. Çelişki dolu bu durum, 'başkan gelişmelerden, kulübün borcundan, saha sonuçlarından, para sorunlarından çok bunaldı, bu yüzden kendisiyle çelişen açıklamalar yapıyor olabilir' diye yorumlandı" dedi.
 
Günebakış Gazetesi ise, "Hepsinden geri adım attı. Eylemine ve söylemine yönelik tepkiler Hacıosmanoğlu'nu zor durumda bıraktı" başlıklarıyla gelişmeleri okuyucularına aktardı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...