Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor camiasına sert cevap

Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor camiasına sert cevap

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yanıt geldi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ''Futbol Federasyonu'nda ağabeyi var'' dediği, kollanmakla suçladığı Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan yanıt geldi. Hamzaoğlu, ''Ağabeyiniz kimler?'' sorusuna, ''Yaptıklarımız ortada... Ağabeylerim kimmiş ben de merak ettim. Trabzonspor Başkanı bunu neye dayanarak söyledi bilmiyorum. Önemsemedim açıkçası'' yanıtını verdi. 
''O GOLÜ ATSA BUNLAR KONUŞULUR MUYDU?''
Sözü, kollandığı söylenen Trabzonspor karşılaşmasına getiren sarı-kırmızılıların teknik patronu, ''Başkanın bu çıkışında Trabzonspor'un kötü gidişatı etkili olabilir. Bunların sinir harbiyle söylendiğini zannediyorum. Erkan Zengin o maçta golü atsa bunlar konuşulur muydu? O golü atsa biz kaybedecektik belki de...'' yorumunu yaptı. Hayatını hep tek başına mücadele ederek kazandığını dile getiren Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bugüne kadar kimseye sırtımı dayamadım. Sağolsun değer verenler oldu. Fatih Hocam gibi... Ancak ne ona ne bir başkasına sırtımı dayamadım. Bugün benim geldiğim nokta birilerine bağlanacaksa ben bütün kazandıklarımı geri vermeye hazırım.''
''HAKSIZLIĞI İSTEMEM''
Bir mücadele sonunda kazananların emeklerine böyle çamur atılamayacağını dile getiren Hamza Hamzaoğlu, ''İşin içinde bir haksızlık varsa, beni en üst noktaya getireceğini bilsem bile kabul etmem'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...