Galatasaray'da Demba Ba bombası!

Galatasaray'da Demba Ba bombası!

SPOR Haberleri

Ara transfer döneminde takviye yapmayı planlayan Galatasaray, Çin'in Shanghai Shenhua takımında top kosturan Demba Ba için girisimde bulundu

Cimbom'dan Demba Ba bombası...
 
Ara transfer döneminde Ibrahimovic etkisi olacak ve taraftarları coşturacak bir futbolcu almayı planlayan Galatasaray yönetiminin gündemine süper bir dünya yıldızı geldi: Demba Ba... Galatasaray'ın transferlerden sorumlu yöneticisi Mehmet Özbek'in geçtigimiz günlerde FIFA Menajeri Ahmet Bulut ile bir araya gelerek Demba Ba'nın durumunu sordugu ögrenildi. Özbek'in, Senegalli yıldızın menajerligini de yapan Bulut'a "Demba Ba, Çin'de mutlu mu? Yıllık ne kadara oynuyor? Demba Ba'yı Ocak ayında Galatasaray'a kiralık olarak transfer edebilir miyiz?" sorularını yönelttigi ögrenildi.
 
Demba Ba olmazsa Llorente
 
FIFA Menajeri Ahmet Bulut'un da yönetici Mehmet Özbek'e "Demba Ba ve kulübü Şangay ile görüşüp, en kısa zamanda size bu konuda dönüş yapacağım. Demba Ba'yı Galatasaray'a kazandırmak için tüm şartları zorlarız" diye cevap verdiği ifade edildi. 2014-15 sezonunda Beşiktaş formasını giyen Senegalli forvet, 29 maçta 18 gol atmıştı. Bu sezon Çin'in Shanghai Shenhua (Şangay) takımına rekor bir ücretle transfer olan 30 yasındaki Demba Ba, 13 maçta 11 kez fileleri havalandırdı. Galatasaray'ın, Demba Ba transferini gerçeklestiremezse, Sevilla formasını giyen 30 yaşındaki Ispanyol forvet Fernando Llorente'yi kiralamak için harekete geçecegi belirtildi.
 
(Fotomaç)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...