Varlığı bir dert yokluğu yara!

Varlığı bir dert yokluğu yara!

SPOR Haberleri

Harcadığı 42 milyon avroyla transferin şampiyonu Fenerbahçe'nin sergilediği futbol taraftarlarının yüzünü bir türlü güldüremiyor.

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta geride kalırken, harcadığı 42 milyon avroyla transferin şampiyonu Fenerbahçe'nin sergilediği futbol taraftarlarının yüzünü bir türlü güldüremiyor. Ligde 18 ve 17. sıralarda yer alan Eskişehirspor ve Mersin İdman Yurdu'nun transfere para harcamayan iki takım olması dikkat çekerken, en çok para harcayan Trabzonspor da aradığını bulamayanlardan. Süper Lig'in 86 milyon avroluk transfer hacminin 42 milyon avrosunu karşılayan ve son yılların en büyük transfer harekatını gerçekleştiren Fenerbahçe, 10. haftayı üçüncü sırada geçerken, zirvede yer alan Beşiktaş harcadığı 8.5 milyon avroyla ligin transfere en çok para harcaya üçüncü takımı konumundaydı. Mersin İdman Yurdu ve Eskişehirspor'un yanı sıra transfere para harcamayan üçüncü takım olan Gaziantepspor'un 11. sırada yer alarak beklentilerin üzerine çıktığı ligde 6 milyon avroyla en çok para harcayan beşinci takım olan 8. Bursaspor da aradığını bulamayanlardan. 
Harcadığı 2.5 milyon avroyla en çok para harcayan altıncı takım olan ve sezona büyük bir beklentiyle giren Gençlerbirliği, 10 hafta sonunda 14. sırada yer alırken, sadece 200 bin avro harcayan Akhisar'ın dördüncü sırada yer alması futbolseverleri şaşırttı. Maddi anlamda zor günler geçiren Eskişehirspor ve transfer yasağı bulunan Mersin İdman Yurdu ise sezona transfere para harcamadan giren ve ligin dibine demir atan iki takım oldu. 
>Araştırma:?Uğur AKTAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...