Yakup Usta: Katlediliyoruz!

Yakup Usta: Katlediliyoruz!

SPOR Haberleri

"Hakemler nasıl olur da benim sahamda beni katlediyor?" diye isyan eden bordo-mavililerin başkan yardımcısı,"Trabzonspor üzerine oyun oynanıyor" dedi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, son dönemde yaşanan hakem hataları hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. FIFA ve CAS nezdinde yaptıkları hukuk mücadelesinden vazgeçmelerine yönelik bir baskı olduğunu vurgulayan Aslan, hakemlerin Hüseyin Avni Aker'deki maçlarda dahi bariz hatalı kararlar verdiğini söyledi. Hakem hatalarına isyan eden Aslan, ""Hakemler nasıl olur da bu kadar cesaretli bir şekilde gelip benim sahamda beni katlediyor.Bunun arkasında kim var? Bu cesareti kim veriyor?. Her maçta ya penaltımız verilmiyor ya da başka şekilde katlediliyoruz. Trabzonspor'un üzerine bir oyun oynanıyor" dedi. 
Tek sebebi şike süreci 
Aslan, yönetim kurulunun şike mücadelesi nedeniyle yıpratılmaya çalışıldığını da ifade ederek, "Birileri biliyor ki bu yönetim görevde kalırsa, FIFA ve CAS'taki dava öyle bir hale gelecek ki, öyle bir sonuçlanacak ki, bugün Türkiye'de konuşanlar sokağa çıkamayacak. Futbolun en tepesindeki insanlar dahil. Türk futbolunun geleceği durumu düşünebiliyor musunuz? Şimdi bakıyorlar tehlike kim; şu anda Trabzonspor yönetimi. O yüzden bizi hırpalamalarının sebebi şike sürecinde geldiğimiz aşamadır. Mücadeleye devam edersek bunlar sürecektir ama biz asla teslim olmayacağız. Sonuna kadar mücadelemiz sürecek" diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...