Beşiktaş'tan sürpriz Tolga Zengin kararı!

Beşiktaş'tan sürpriz Tolga Zengin kararı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetiminin kaleci Tolga'nın istikrarsız performansının ardından ara transferde yeni bir ismi renklerine katabileceği belirtildi.

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçının ardından defansa takviye yapılması kararı alınırken teknik heyet ve yönetimin kaleci transferini de değerlendirdiği öğrenildi. Cenk Gönen'in Galatasaray'a gidişi sonrası 3. kaleci konusunda sıkıntı yaşanması, Tolga Zengin'in de inişli çıkışlı performans sergilemesi nedeniyle ara transfer döneminde sürpriz bir ismin kadroya katılabileceği ve Tolga'nın ikinci kaleci pozisyonuna geçeceği belirtildi.


Sezon öncesinde de Beşiktaş'ta kaleci transferi gündeme gelmiş, ancak Şenol Güneş, "Önce kadrodaki oyuncuları değerlendirmek istiyorum, sonrasına bakarız" diyerek ileride böyle bir hamlenin olabileceğinin sinyallerini vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...