Hamzaoğlu net konuştu: Rahatız, kazanacağız

Hamzaoğlu net konuştu: Rahatız, kazanacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yaptı.

Hamzaoğlu'ndan satır başları şöyle: "Rahat olan taraf biziz. Nasıl kazanacağımızı biliyoruz. Umarım güzel bir sonuçla ayrılırız. Benfica takım olarak iyi hücum ediyor. Bireysel olarak iyi oyuncuları var, takım olarak güçlüler. Hücumda iyiler ama savunma zaafları var. Galip gelemezsek Benfica gruptan çıkmayı garantilemiş olacak. Böyle bir şey düşünmüyoruz. Kazanıp ipleri elimize almayı düşünüyoruz." 


GAİTAN'A ÖZEL ÖNLEM YOK
"Bunun için de atak oynamamız gerekiyor. Karşımızda büyük bir takım olduğunu unutmadan mümkün olduğunca atak oynayacağız. Gaitan'a özel önlem almayı düşünmüyorum. Kimseye özel savunma yapmadık... Bizim savunmamız tüm önlemleri alacaktır." 


BİR-İKİ OYUNCU NET DEĞİL
İstanbul'daki ilk Benfica maçından bir gün önce ilk 11'i açıklayan Hamza Hamzaoğlu bu kez temkinli yaklaştı: "Kadroyu şekillendirmedim ama büyük sürpriz olmaz. Bir iki oyuncuyla ilgili netleşmesi gerekenler var."


FEDAKARLIK YAPSINLAR
Kaptan Selçuk İnan, başarı için genç futbolculara öğüt vermeyi ihmal etmedi: "Kazanırsak gruptan çıkarız. İyi bir takım olmak iyi arkadaşlıktan geçer, biz bunu hiç kaybetmedik. Kendinize bakmazsanız bu seviyelerde başarılı olmanız zor değil. Bunu genç arkadaşlarımıza da tavsiye ediyorum. G.Saray'da kalıcı olmanız için fedakarlık yapmanız gerekiyor." 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...