İlkay Gündoğan, Barça'nın radarında!

/ Kaynak: İHA
İlkay Gündoğan, Barça'nın radarında!

SPOR Haberleri  / İHA

Borussia Dortmund forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan, Barcelona'nın radarına yeniden girdi.

Barcelona, yaşadığı sakatlığın ardından toparlanan İlkay Gündoğan'ı yeniden takibe aldı. Goal.com'un haberine göre; Barcelona Sportif Direkötü Ariedo Braida, Borussia Dortmund'un cumartesi günü sahasında Werder Bremen'i 3-1'lik skorla mağlup ettiği maçta İlkay'ı izledi. Haberde Barcelona yönetiminin, Koke, Marco Verratti ve Paul Pogba gibi isimlerden 60 milyon avroyu aşan maliyetleri nedeniyle vazgeçerek rotasını yeniden İlkay'a çevirdiği belirtildi.
Başarılı oyuncunun adı yaşadığı uzun süreli sakatlık öncesi de Katalan ekibi ile anılmıştı. Barcelona'nın, İlkay'ın kulübü ile kontratının 2017'de sona erecek olmasından yararlanarak transferi uygun bir fiyata bitirmek istediği ifade edildi. 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon Borussia Dortmund forması ile çıktığı 19 maçta 2 gol 5 asistlik performans sergiledi. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...