Bursaspor'a Dany müjdesi

/ Kaynak: DHA
Bursaspor'a Dany müjdesi

SPOR Haberleri  / DHA

Bugünkü çalışmanın tamamında Tomas Sivok'un yerine görev yapması beklenen Dany Nouenkou antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 11.haftasında sahasında lider Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.


Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, çalışma öncesinde, saha içerisinde yaptığı kısa toplantıda futbolcularına lider Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmanın önemini anlattı. Son iki maçında içerisinde ve dışarıda 6 puan toplayan yeşil beyazlı futbolcuların yorucu çalışma temposuna karşın neşeli tavırları dikkat çekti.


Ertuğrul Sağlam, kısa bir ısınmanın ardından futbolcularını iki ayrı grubu ayırarak pas ve pres ağırlıklı bir çalışma programı uyguladı. Bursaspor futbolcular bu çalışmanın ardından 4'erli gruplara ayrılarak tempolu koşular yaptı. Ardından yeşil beyazlı futbolcular koşuların ardından kanat organizasyonu çalışması yaptılar.


DANIY TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI


Bursaspor, antrenmanın son bölümünde ise yarı alanda çift kale yaparak günü tamamladı. Bugünkü çalışmanın tamamında Tomas Sivok'un yerine görev yapması beklenen Dany Nouenkou antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı. Belindeki sakatlığı olan tedavisi devam eden Sivok'un ise tedavisine devam edildi.


KALECİLERE ÖZEL PROGRAM


Bursaspor'un dört kalecisi Mert, Harun, Okan Kocuk ve Çağlar, kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir yönetiminde özel ve ağır bir kaleci antrenmanı gerçekleştirdi.


ANTRENMAN MİNARELİÇAVUŞ'TA


Bursaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı iki antrenman ile sürdürecek. Yeşil beyazlılar sabah Özlüce Tesisleri'ndeki kondisyon merkezinde çalışma yapacak. Günün ikinci antrenmanı ise saat 17.00'de Pilot Takım Yeşil Bursa AŞ'nin Minareli Çavuş Stadı'nda yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...