Markovic'in favorisi Benfica!

Markovic'in favorisi Benfica!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Lazar Markovic; bu akşam oynanacak Benfica-Galatasaray maçını Portekiz basınına değerlendirdi.

Sırbistan'ın Partizan takımında yıldızı parladıktan sonra 2013-2014 sezon başında Benfica'ya transfer olan Lazar Markovic, Benfica-Galatasaray maçını Portekiz basınına değerlendirdi. Benfica'daki bir sezonun ardından 28 milyon euro bonservis bedeliyle Liverpool'a giden Markovic, Benfica'yı ikinci evi olarak gördüğünü ifade ederken, maçta favorinin ev sahibi ekip olduğunu öne sürdü.
 
İstanbuldaki maçta da Benfica'yı daha iyi bir takım olarak gördüğünü dile getiren Markovic, Galatasaray'ın dış saha maçlarında çok zorlandığının altını çizdi.
 
'Benfica'nın bu maçı kazanacağını ve üst tura yükseleceğini düşünüyorum" ifade eden Sırp futbolcu, "Eski takımımın evinde oynayacak olması büyük bir avantaj; çünkü Galatasaray deplasman maçlarında sorun yaşayan bir takım' ifadesini kullandı.
 
Benfica'nın bulacağı bir golle maçı kolayca kazanacağını düşündüğünü belirten Markovic, sarı kırmızılıların oyun tarzını ise 'Tahmin edilebilir' olarak tanımladı... Genç yıldız, 'Galatasaray gol yiyince zorlanıyor. Benfica bundan faydalanıp kolayca sonuca gidebilir. En önemlisi Galatasaray hep aynı oyunu oynuyor. Lig ya da Avrupa kupası olması fark etmiyor. Oyun sistemleri değişmiyor' dedi.
 
(Ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...