Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı açıkladı, İşte benim 11'im

Acun Ilıcalı açıkladı, İşte benim 11'im

SPOR Haberleri

Koyu Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı , gelmiş geçmiş en iyi 11'ini 'Fitbol' dergisine açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın en iyi 11'i ve oyuncular hakkındaki düşünceleri şöyle:


1-) Peter Schmeichel
Onu seyretmek bir zevkti. Bir başka efsane Dino Zoff'un biraz önünde gördüğüm, kalesinde devleşen bir kaleciydi. Bolic'ten yediği golü unutamıyorum. 


2-) Sergio Ramos 
Benim de stattan canlı olarak izlediğim Şampiyonlar Ligi finalindeki golünü asla unutamam.  Bir defans oyuncusunda olması gereken bütün özelliklere fazlasıyla sahip.


3-) Paolo Maldini
Tam bir istikrar abidesi. Çok özellikli bir defans oyuncusu ve her durumda takımın tartışmasız lideri ve tek kaptanı.


4-) Franz Beckenbauer
Seyretme fırsatım olmadı ama tartışmasız defansın belkemiği. Dünya futbol tarihinin en efsane oyuncularından bir tanesi.


5-) Johan Cruyff
Onun kim olduğunu, sahada neler yapabildiğini anlamak için birkaç maçını izlemek yeterli diye düşünüyorum.


6-) Andres Iniesta
Zekanın futboldaki etkisini en çok hissettiren oyuncularınbaşında geliyor.


7-) Cristiano Ronaldo
Oynadığı her maçın, istediği her an kaderini değiştirebilecekmeziyetlere sahip. Bugüne kadar gördüğüm en iyi üç futbolcudan biri. (Diğer ikisi Messi ve Maradona)


8-Pele
Belki canlı izlemek fırsatım olmadı çünkü yaşça yetişemedim ama videoları onun ne kadar efsane bir oyuncu olduğunu gösteriyor.9-Van BastenBoyu, tekniği ve bitiriciliği ile eşsiz bir golcü. Futboluna, müthiş gollerine doyamadan bıraktı.


10-) Diego Armando Maradona
Doğduğum günden beri izlerken tartışmasız en heyecanlandığım futbolcu.


11-) Lionel Messi
Herkes futbol oynuyorsa o başka bir şey oynuyor gibi. Onu canlıizlemek tarif edilemez. Messi, sahada futbol topuyla yaptıklarıyla milyonları büyülemeye devam ediyor. Messi'yi izlemek sahidenbüyük keyif.
Acun Ilıcalı açıkladı, İşte benim 11'im

ARDA TURAN'I ELEŞTİRMİŞTİ
Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı favori 11'i 'çok ofansif' diye eleştirmişti. Ilıcalı'nın kadrosunda ise 5 hücum oyuncusu (Iniesta, Cristiano Ronaldo, Pele, Maradona, Messi)bulunuyor.


Arda'nın kadrosunda Buffon, Ramos, Maldini, Beckenbauer, Zidane, Inieasta, Cristiano Ronaldo, Cruyff, Ronaldo, Maradona ve Messi yer almıştı. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...