Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi en iyi şekilde..."

/ Kaynak: İHA
"Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi en iyi şekilde..."

SPOR Haberleri  / İHA

Dünya Kick Boks Şampiyonasında gümüş madalyanın sahibi olan Samet Keser, Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi.

Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda gümüş madalyanın sahibi olan Samet Keser ve kardeşi Seyda Keser Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan Sportif programına katıldılar. Sırbistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda Fenerbahçe'yi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını belirten Keser yaptığı açıklamada, "Şampiyonada 86 kiloda K1 kategorisinde mücadele ettim. Oldukça zorlu rakiplerle mücadele ettim. Rakiplerim arasında dünya şampiyonları da vardı. Nitekim final mücadelesi verdiğim Polonyalı rakibim geçen senenin dünya şampiyonuydu ve onu yenerek adımı finale yazdırdım. Finalde ise İtalyan rakibime mağlup oldum ve dünya 2.'si oldum. Aslında şampiyonadaki performansımla herkes dünya şampiyonu olacağımı düşünüyordu. Ama gümüş madalyanın sahibi oldum. Ancak önümüzde Avrupa Şampiyonası var ve orada hedefim zirvede yer almak" dedi.


SEYDA KESER:"FENERBAHÇEMİZE ALTIN MADALYAYI GETİRMEK İSTİYORUZ"


Kardeşinin Dünya Şampiyonası'nda elde ettiği başarının kendisini gururlandırdığını vurgulayan Seyda Keser ise, "Güzel bir başarı elde etti. Dünya Şampiyonluğunu kıl payı ile kaçırdı ve bu bizi üzdü ama yine de dünya ikinciliği gibi önemli bir başarı kazandı. Kardeşimin bir sonraki Dünya Şampiyonası'na daha iyi hazırlanıp, daha çok çalışarak altın madalyayı kazanacağına eminim. Önümüzde bir Avrupa Şampiyonası var ve kardeşim Samet Keser'in orada başarılı olacağına eminim. Fenerbahçemize altın madalyayı getirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.


Kardeşi ile birlikte aynı forma altında mücadele etmenin çok önemli olduğuna da belirten Keser, "Aynı kulüpte olmamız, aynı forma için mücadele etmemiz bizi mutlu ediyor. Bunun yanı sıra antrenmanlarda da birbirimize yardımcı oluyoruz. Ben boks yapıyorum, kardeşim ise kick boks ve bunun faydasını ikimizde görüyoruz. Birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Böylece kendimizi geliştirdiğimizi söyleyebilirim. Birbirimizi antrenman yapmamız konusunda uyarıyoruz ve burada şuna da değinmek isterim, o da, çalıştığınız partnerin çok önemli olduğu. Birlikte antrenman yaptığınız sporcunun sizin gelişiminize yardımcı olması gerekiyor" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...