Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mourinho net konuştu: 'Gitmiyorum'

Mourinho net konuştu: 'Gitmiyorum'

SPOR Haberleri

Chelsea'den gönderileceği ve futbolcuların istemediği iddialarını yalanlayan Mourinho, sözleşmesi bitene kadar kulüpte kalacağını söyledi.

İngiltere'de geçen sezon ligde sadece 3 kez yenilen ve Manchester City'nin 14 puan önünde şampiyonluğa ulaşan Chelsea, bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Başarısızlıkla birlikte Jose Mourinho'nun kovulacağı yönündeki haberlerin yanı sıra takım içerisinde yaşanan olaylara dair iddialar da basına malzeme oluyor. 
 
Portekizli hocanın gönderileceği iddiasının ardından ismi gizli tutulan bir oyuncunun "Mourinho'nun kazanmasından çok kaybetmesini isterim" şeklinde basında çıkan açıklamaları İngiltere'de geniş yankı uyandırdı.  
 
İddiaların hedefindeki Mourinho ise oyuncuların kendisine karşı olduğu haberlerini yalanlarken, "ismi gizli tutulan isyankar futbolcu" haberi için de yasal haklarını kullanacağını açıkladı. Mourinho "Bu üzücü bir itham ve sadece bir oyuncuyu değil oyuncuların hepsini dürüst olmayan bir şekilde suçluyorsun. Gazetecilerin hepsini dürüst olmamakla suçlasam sanırım bu hayal kırıklığı yaşatırdı ve siz de yasal hakkınızı kullanırdınız" yorumunu yaptı. 
 
Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'le oynayacakları maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Jose Mourinho, bu sezonki başarısızlıkların bir çok nedeni olduğunu söylerken, "Nedenini biliyorum. Bunları açıklamak için uzun süre burada kalacağım. Bazılarına ise dokunmak istemiyorum. Nedenleri biliyorum ve her şey futbolla alakalı" dedi. 
 
Oyuncuları için her şeyi yaptığını ve değişmeyeceğini vurgulayan Portekizli teknik adam, kulübün sahibi Roman Abramovich'in tam desteğini aldığını söylerken, ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili olarak da, "4 yıl; hayır, 3 yıl 7 ay veya öyle bir süre sözleşmem var. O zamana kadar buradayım" diyerek ayrılmayacağının sinyalini verdi. 
 
"BUGÜNÜN GELECEĞİNİ BİLİYORDUM"
Chelsea'deki kötü gidişin kendisi için yeni bir şey olduğunu kaydeden Jose Mourinho, "Neden iyi olduğumun kanıtı. Bunu daha önce hiçbir zaman yaşamadım. Dün bir arkadaşım 2004 Şampiyonlar Ligi finalinden sonra söylediğim bazı sözlerimi bana gönderdi. Onları tamamen unutmuştum. O zaman 'Bir gün kötü sonuçlar alabilirim' demişim. O sözleri 2004'te Porto ile Şampiyonlar Ligi finalini kazandıktan sonra söylemişim. 11 yıl sonra kötü sonuçlar geldi. Futbol ve görevimle iyi mücadele etmişim" ifadelerini kullandı. 
 
"BENİM DÜZEYİME ERİŞTİĞİNİZDE BAŞKALARINDAN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK ZOR"
Kendine özgü ifadelerine basın toplantısında da yer veren Mourinho, "Yaptığım her şey için çok çalıştım. Buraya geldikten sonra başkalarından bir şeyler öğrenmek zor. Kendinizden, deneyimlerinizden gün gün, çalışmalarınızı analiz ederek bir şeyler öğrenebilirsiniz. İşimin her detayını tartışmak için yardımcılarım olmasının nedeni bu. Chelsea'deki sorunları biliyorum ve bunları da medya önünde tartışmam" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...