Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray gruptan nasıl çıkar? İşte cevabı

Galatasaray gruptan nasıl çıkar? İşte cevabı

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Benfica'ya 2-1 yenildi. Taraftar matematik hesaplarına başladı!

Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid deplasmanda Astana ile 2-2 berabere kaldı. 4. maçlar sonrası grupta, lider Benfica'nın 9, ikinci Atletico Madrid'in 7, üçüncü sıradaki Galatasaray'ın 4, son sıradaki Astana'nın ise 2 puanı bulunuyor... Galatasaray, son 16 şansını zora soktu ancak henüz her şey bitmedi... Taraftarlar bu sonuçların ardından matematik hesaplarına başladı!

C GRUBU'NDA KALAN MAÇLAR

25 Kasım 2015

Astana - Benfica

Atletico Madrid - Galatasaray

8 Aralık 2015

Benfica - Atletico Madrid

Galatasaray - Astana

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Temsilcimizin öncelikle Atletico Madrid'i yenmesi gerekiyor. Böyle bir durumda; Benfica deplasmanda Astana'yı yenerse gruptan lider olarak çıkmayı garantileyecek. Son hafta maçlarında da Galatasaray, Astana'yı yener, Atletico Madrid deplasmanda Benfica'ya puan kaybederse; temsilicimiz 10 puanla grubu ikinci sırada tamamlayacak. Ancak Atletico, Benfica'yı yenerse puanlar eşitlenecek ve ikili averaja bakılacak. İlk maçta evinde İspanyol ekibine 2-0 yenilen Galatasaray'ın deplasmanda 3 farklı skorla galip gelmesi gerekecek.

Galatasaray Atletico Madrid'i yener, Astana da Benfica'yı devirirse işler iyice karışacak. Bu durumda Galatasaray ile Atletico Madrid 7'şer puan olacak. 9 puanlı Benfica dahil herkes son haftayı bekleyecek. Galatasaray, Astana'yı yenerse 10 puanla son 16 biletini alacak. Benfica ile Atletico Madrid ise gruptan çıkmak için karşılacak. Portekiz ekibine alacağı 1 puan yetecek. Atletico, Benfica'yı yenerse gruptan çıkacak, Benfica ise Avrupa Ligi'nin yolunu tutacak.

Galatasaray Atletico Madrid'i yener, Astana ile Benfica berebere kalırsa da grup karışacak. Bu durumda Benfica 10 puana yükselecek, Galatasaray ile Atletico Madrid ise 7'şer puanda olacak. Son haftada Galatasaray, Astana'yı yener, Atletico Madrid de Benfica maçından zaferle ayrılırsa Astana hariç grupta herkes 10 puanda olacak ve 3'lü averaja bakılacak. Benfica, Atletico'dan 1 puan alırsa, bir üst tura yükselecek. Bu olasılıkta ise Galatasaray'ın averaj hesabı yapmadan Astana galibiyeti son 16 için yetecek.


Galatasaray Atletico Madrid'i yener, Astana ile berabere kalırsa ise grupta 8 puanı olacak. Bu olasılıkta ise Galatasaray'ın gruptan çıkması için Benfica'nın Atletico Madrid galibiyeti yeterli olacak. Benfica, Atletico Madrid ile berabere kalırsa, İspanyol ekibiyle 2'li averaja kalacağız. (HaberTürk)






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...