Pereira'dan onlara özel ilgi

Pereira'dan onlara özel ilgi

SPOR Haberleri

Pereira, Ajax maçı öncesi kanat oyuncuları ile özel bir toplantı yaptı. "Takımı ileri siz taşıyacaksınız" derken ekstra performans istedi

Teknik Direktör Vitor Pereira, Ajax deplasmanında hızlı hücumları ana taktiği olarak belirlerken, bu taktiğin en önemli parçasını Volkan Şen ve Nani oluşturacak. Ajax'ın bu ikilinin performansıyla devrilebileceğine inanan Portekizli hocanın, iki oyuncusuyla yaptığı toplantıda, "Takımı ileriye siz taşıyacaksınız. Hızlı çıkışlar va uzaktan şutlar çok önemli. Sizden bu maçta ekstra performans bekliyorum" dediği öğrenildi. Bu arada teknik heyeti, hazırladıkları görüntülü analizlerle takımı Ajax maçına özel hazırlıyor. Kalecilere ve savunma oyuncularına Ajax forvetlerinin şut tercihleri, orta alan isimlerine hangi oyuncunun hangi tarafa doğru çalım ve pas tercihi yaptığı, hücumdaki isimlere ise savunmanın zaafları görüntülü olarak anlatılıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...