'Fener'e gitmese uzay mekiği olmazdı'

'Fener'e gitmese uzay mekiği olmazdı'

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Nani çocuğuyla birlikte rejenerasyon aletindeki resmini paylaştı, bu haliyle İngilizler'i şaşırttı.

Fenerbahçeli Luis Nani Ada'da hala yakından takip ediliyor. Manchester United'da geçirdiği sekiz yılın ardından Türkiye'nin yolunu tutan Portekizli futbolcunun yeni hayatı İngilizleri meraklandırmaya devam ediyor. 
 
Portekizli futbolcu bugün instagram hesabından bir fotoğrafını yayınladı. Çocuğuyla birlikte rejenerasyon aletine giren Nani, "Sıkı bir idmanın ardından toparlanmak için uzay mekiğime girdim" mesajını paylaştı. 
 
İngiliz basını yıldız futbolcunun paylaşımına ilgi gösterdi. Daily Mirror, "Nani tuhaf instagram resminde kişisel rejenerasyon sistemini ifşa etti" başlığıyla verdiği haberinde şu ifadeler kullanıldı:
"Nani artık Manchester United'da olmadığı için mutlu olmalı. Eğer hala burada olsa Türkiye'de olmayacaktı. Ve Fenerbahçe forması giymiyor olsaydı, kendine özel uzay mekiği de olmayacaktı.
 
Tabii ki bu bir rejenerasyon aleti. Ama Nani'ye bakılacak olursa uzay seyahati için uygun bir cihaz. Size bilemeyiz, ama biz bu resmi acayip tuhaf bulduk. Evinin oturma odasında mı duruyor yani?". 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...