UEFA Avrupa Ligi'nde bugün

UEFA Avrupa Ligi'nde bugün

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Ajax-Fenerbahçe ve Beşiktaş-L.Moskova maçlarının yanı sıra 22 karşılaşma daha oynanacak.

Günün programı şu şekilde; A Grubu: Celtic-Molde, B Grubu: R.Kazan-Liverpool, Sion-Bordeaux , C Grubu: B.Dortmund-Qabala, Krasnodar-PAOK, D Grubu: C.Brugge-L.Varşova, Napoli-Midtjylland, E Grubu: D.Minsk-Villareal, V.Plzen-R.Vien, F Grubu: Groningen-S.Liberec, Marsilya-Braga, G Grubu: Rosenborg-Lazio, S.Etienne-Dnipro, H Grubu: Skenderbeu-S.Lizbon, I Grubu: Belenenses-Basel, L.Poznan-Fiorentina, J Grubu: Qarabağ-Monaco, Tottenham-Anderlecht, K Grubu: A.Tripolis-APOEL, S. Prag-Schalke 04, L Grubu: A.Bilbao-Partizan, Augsburg-AZ Alkmaar.



BEŞİKTAŞ L.MOSKOVA'YI AĞIRLIYOR
Siyah-beyazlılar, Rus ekibini yenip zirveyi eline geçirmeyi planlıyor
Beşiktaş, Avrupa Ligi H Grubu 4'üncü maçında bu akşam saat 19.00'da Olimpiyat Stadı'nda Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. İlk 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik alan siyah-beyazlılar 5 puan ile 2'nci sırada bulunuyor. Moskova'da rakibiyle 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Olimpiyat'taki maçtan galibiyetle ayrılıp ligden sonra Avrupa Ligi'nde de liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor. Ancak siyah-beyazlıların alacağı mağlubiyet ise gruptan çıkma şansını zora sokacak. Bu durumda Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde olan 4 puanlı Sporting Lizbon, Arnavutluk deplasmanında Skenderbeu'yu yenerse Beşiktaş'ın 2 puan önünde yer alacak. 

FENERBAHÇE AJAX DEPLASMANINDA 
Temsilcimiz İstanbul'da yendiği rakibini saf dışı etmek istiyor
Fenerbahçe, Avrupa Ligi A Grubu dördüncü maçında bugün Hollanda deplasmanında Ajax'la karşılaşacak. Grupta 4 puanla 2. sırada yer alan sarı-lacivertliler, üç maç sonunda 2 puana sahip Ajax karşısında bir kere daha kazanarak üst tura yükselmek için avantaj yakalamak istiyor. İstanbul'daki maçta son dakikalarda bulduğu golle Ajax'ı devirmeyi başaran Fenerbahçe Amsterdam'dan da zaferle dönüp Hollandalı rakibini saf dışı bırakmayı hedefliyor. Ajax ile Fenerbahçe arasında Amsterdam Arena'da 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İsrailli hakem Liran Liany yönetecek. Grupta lider durumda bulunan Molde ise İskoçya'da Celtic ile karşı karşıya gelecek.  


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...