Beşiktaş'ın belalısı De Sutter!

Beşiktaş'ın belalısı De Sutter!

SPOR Haberleri

Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezona kötü başlayan ancak çabuk toparlayan Bursaspor; Kasımpaşa ve Sivas galibiyetleriyle iyice morallenmişti.

Attığı 7 golle lige damga vuran Necid'in son iki haftayı formsuz geçirmesi, gözleri takımın diğer gol silahı Tom De Sutter'e çevirdi. Brugge ile Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynadıktan sonra transferin son günlerinde Bursaspor'a katılan Belçikalı forvet, Necid'in gölgesinde kalmıştı. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş karşısında 30 yaşındaki oyuncuya şans vermesi bekleniyor. 
 
Brugge'ün efsanesi
 
Hatırlanacağı üzere De Sutter, geçen yıl UEFA Avrupa Ligi 3. Turu'nda Brugge ile Beşiktaş'a karşı her iki maçta attığı iki kritik gol ve oynadığı futbolla takımının çeyrek finale yükselmesinde başrol oynamıştı. De Sutter, bu maça da damga vurmaya çalışacak.
 
(Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...