Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ajax-Fenerbahçe maçı öncesi 'kaos' uyarısı!

Ajax-Fenerbahçe maçı öncesi 'kaos' uyarısı!

SPOR Haberleri

Ajax-F.Bahçe maçına ev sahipliği yapacak Amsterdam Arena'nın yanında bu gece dev bir rock konseri var. 'Kaos' uyarısı yapan yetkililer harekete geçti.

Amsterdam'ı bu gece hareketli saatler bekliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile Fenerbahçe Amsterdam Arena'da karşı karşıya gelirken, stadın hemen yanındaki Ziggo Dome isimli mekanda da dev bir konser organizasyonu gerçekleştirilecek.


Amerikalı ünlü rock grubu Foo Fighters stadın hemen yanında bulunan Ziggo Dome isimli mekanda aynı saatlerde konser verecek. Büyük bir ilginin olduğu konsere gelecek rockçı gençler, maça gelen futbolseverlerle mekanların önünde birbirine karışacak.


Bu yüzden kentte alarm verildi. Bölgenin normalden çok daha büyük bir insan kalabalığını ağırlayacak olmasından dolayı yetkililer harekete geçerek güvenlik önlemlerini artırdı. Arena'nın çevresinde bu gece trafik kaosu yaşanacağına dikkat çekildi.


Ajax kulübü uyardı!


Ajax Kulübü de konuyla ilgili bir açıklama yayınlayarak taraftarlarından bu geceki karşılaşmaya özel araçlarıyla gelmemelerini istedi. İki büyük organizasyonun aynı saatlerde olacak olmasından dolayı park sorunu yaşanacağına dikkat çekilerek, futbolseverlerin toplu taşıma araçlarını kullanması istendi.


Konserler öncesi genç kitlenin, rock konserlerine erken giderek mekan çevresinde içme geleneğinden dolayı, stat çevresinde öğleden sonrayla birlikte hareketliliğin başlaması bekleniyor. 53 bin kişilik Amsterdam Arena ile 17 bin kişilik Ziggo Dome'a gelecek kişilerin 70 bin kişilik bir kalabalık oluşturacağının altı çiziliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...