Grosskreutz tekme iddialarına açıklık getirdi...

/ Kaynak: İHA
Grosskreutz tekme iddialarına açıklık getirdi...

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaraylı oyuncu Kevin Grosskreutz, Almanya'da bir kadına tekme attığı ve karakolluk iddialarına cevap verdi.

Sarı-kırmızılı takımın Borussia Dortmund'dan transfer ettiği ancak işlemleri yetişmediği için devre arasına kadar forma giyemeyecek olan oyuncusu Grosskreutz, Almanya'da yaşanan olay hakkında açıklamalarda bulundu. Instagram hesabından bir açıklama yapan Alman oyuncu, yaşanan olayın ayrıntılarını anlattı.
 
Alman oyuncu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Basında hakkımda çıkan haberler sonrasında bir açıklama yapma zorunluluğu doğdu. Geçen hafta sonunu Galatasaray'ın izniyle Dortmund'da geçirdim. Kulübüm tarafından verilen program doğrultusunda çalışmalarımı Kemminghausen kulübünün tesislerinde sürdürdüm. Tesislerde koşarken annem ile bir başka kadının tartıştığını fark ettim ve hemen 6 kişinin bulunduğu kavgayı durdurmak için yanlarına gittim.
 
"ÇELME TAKTIM"
Hakkımda bir kadına 'Kung-Fu vuruşu' yaptığım için gözaltına alındığım haberleri yer aldı. Koşarken çelme takmam karşı taraf tarafından Kung-Fu tekmesine çevrildi. Bunun bilinçli olarak yazıldığının farkındayım. Yalnızca şunu söyleyebilirim; tanınmış aileler içerisinde de problemler olabilir. Sonuçta hepimiz insanız. Bu olayın trajik yanı bir spor sahasında yaşanması.
 
"ANNEM HAYATIMDAKİ EN ÖNEMLİ KİŞİ"
Tüm bu yaşananların sorumluluğunu alacağım. Kınanması gereken bir şey yapmadığıma eminim. Ben her zaman kendim oldum. Konu ailem ve özellikle annem olduğunda çok hassasım. Annem hayatımdaki en önemli kişi. Bunu kimse anlayamaz."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...