Galatasaray Rize'yi yenerse...

Galatasaray Rize'yi yenerse...

SPOR Haberleri

İki maç kazandıklarında 40 bin lira prim alacak olan G.Saraylı futbolcular Es-Es'ten sonra Rizespor'u da devirme peşinde

Geçen hafta Eskişehirspor'i 4-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik kadro ve futbolcular yarın Rize'den de galibiyetle dönmeleri halinde 40 bin TL prim hak edecekler. Bu para milli maç arası sonrasında oyuncuların hesabına yatacak. Rize'deki olası bir puan kaybında ise Eskişehir maçının bonusu yanacak. Galatasaray'da değişen yeni ödül sistemine göre oyuncular Süper Lig'de prim almaları için üst üste iki maç kazanmak zorundalar. 


10'un özlemi...
Wesley Sneijder bu sezon çıktığı 14 maçın sadece 1'inde gol sevinci yaşadı. Ligin 3.haftasında Konya'da duble yapan Sneijder ardından oynanan 10 maçta gol sevinci yaşayamadı. Galatasaray kariyerindeki en suskun dönemi geçiren Hollandalı yıldız bu konuyla ilgili eleştirilere "Türkiye'de herkes gol atmaya odaklanıyor. Ama benim için gol atmak önemli değil. Takım olarak oynamak ve takım olarak kazanmak önemli" yanıtını vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...