Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O krizin ardından kulübede

O krizin ardından kulübede

SPOR Haberleri

Alman oyuncunun evraklarını eksik yollayan Uğur Yıldız, Eskişehir maçında Galatasaray Kulübesi'nde görev yaptı

Kevin Grosskreutz'un yarım sezon futbol oynayamamasıyla sonuçlanan transfer skandalında sorumlu gösterilen Galatasaray kulüp çalışanı Uğur Yıldız görevinden istifa etmiş ancak yönetim tarafından affedilmişti. Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün yardımcısı olan Uğur Yıldız'ın geçen hafta Eskişehirspor'la oynanan lig maçında yedek kulübesinde sorumlu idareci olarak oturduğu ortaya çıktı. Yardımcısına kulübeyi emanet eden Sportif Direktör Cenk Ergün ise maçı tribünde izledi. Bir daha Grosskreutz benzeri bir skandal yaşamak istemeyen sarı-kırmızılı kulüp bu doğrultuda Kasımpaşa Kulüp Müdürü Ahmet Coşkun'u idari kadrosuna kattı. Lisans konusunda uzman olan Ahmet Coşkun'un artık transferde TFF ve UEFA ile yapılacak yazışmalardan, evrak-belge işlerinden sorumlu olacağı öğrenildi. 


NELER OLMUŞTU?
Transferin son günü İstanbul'a akşam gelen ve sağlık kontrolünden geçen Grosskreutz'un lisans işlemleri Uğur Yıldız'ın ihmali yüzünden gece yarısına kadar bitirilememişti. Alman oyuncu Ocak'ta forma giyebilecek.


YILDIZ KULÜBEDE
Transfer skandalının sorumlusu Uğur Yıldız kulübede görev yaptı.


ERGÜN TRİBÜNDE
Sportif Direktör Cenk Ergün maçı kulübenin arkasında tribünde izliyor.


ÖZEL UÇAKLA TRABZON'A
Çarşamba sabahı Portekiz'den dönen Galatasaray'da bir günlük izin sona erdi. Sarıkırmızılı takım dün tesislerinde yaptığı idmanla Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Cimbom bugün Florya'da son taktik çalışmasını yapacak ve özel uçakla Trabzon'a gidecek. 


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...