Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elmander milli takımı bıraktı

Elmander milli takımı bıraktı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eksi yıldızı Johan Elmander, İsveç Milli Takımını bıraktığını açıkladı.

İsveç'in, Fransa'daki Avrupa şampiyonası öncesinde Danimarka ile oynayacağı play-off maçları kadrosuna alınmayan Johan Elmander, artık Milli takımda görev yapmayacağını bildirdi.
Ritzau'ya konuşan 34 yaşındaki Elmander, İsveç Milli Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren ile konuştuğunu ve artık milli takım için görev beklemediğini söylediğini kaydetti. Danimarka'nın Bröndby takımında forma giyen yıldız oyuncu, ''Başkalarının bir adım ileriye gitmesi daha iyi'' diyerek artık daha genç oyunculara yol verdiğini vurguladı.
İsveçli golcü, şunları ifade etti:
''Zlatan her maçta 90 dakika oynuyor. Biz artık 4-4-2 oynamaya başladık. Diğerlerine bir şey olursa tecrübem ile hala katkı yapabilirdim ancak son yıllarda Marcus Berg, Ola Toivonen, İsaac Kiese Thelin, John Guidetti ve daha birçoğunun gelmesiyle forvet ihtiyacımız kalmadı.
Forvetimiz güçlendi. İleriye yatırım yapılması gerektiğini anlıyorum. Böyle olunca 34 yaşındaki bir oyuncu oyuna alınmaz. Bu gayet doğal bir karar.''
Bröndby'de son üç maçta sonradan oyuna girmesine rağmen gol atan Elmander, bu sezon fileleri 8 kez havalandırdı. 2002 yılında ilk kez giydiği İsveç Milli Takımı formasıyla 85 maça çıkan eski Galatasaraylı yıldız, bu maçlarda 20 gol attı. Elmander, son milli maçını mart ayında İran'a karşı oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...