Podolski gazetecilerle tartıştı

Podolski gazetecilerle tartıştı

SPOR Haberleri

G.Saray'ın Alman yıldızı kask takmadan motora binip Etiler'de yemeğe gitti. "Fotoğrafı çekilmesin" diye binbir film çevirdi...

Galatasaray'ın Alman panzeri Lukas Podolski önceki akşam Etiler'deki Nusr'et Steakhouse'da yemek yedi. İki erkek arkadaşı ile yemek yiyen Poldi'nin, Vespa marka motor kullanarak mekana geldiği öğrenildi. Alman futbolcu çıkışta, gazetecilerin kendisini motor üstünde görüntülememesi için olay çıkardı. 
 
NO FOTO NO FOTO! 
Gazetecilere tepki gösteren Podolski, "No foto, no foto" diyerek bağırdı. Kask kullanmadan motor ile mekana gelen futbolcu, evine gitmek içinde aynı yolu tercih edince olanlar oldu. Hiç bir güvenlik önlemi almadan yola çıkmak isteyen golcü futbolcunun planı, gazetecilerin görüntülemekte ısrarcı olması ile bozuldu. 
 
GAZETECİLERİ ATLATTI 
Yaşanan olaylar sonrasında mekana giren Podolski, sonrasında ise birlikte geldiği iki erkek arkadaşına ait araç ile arka kapıdan kaçtı. Mekanın valesine talimat vererek, 200 metre ileride olan otoparka motorunun getirilmesini istedi. Daracık sokak aralarında yarış yaparcasına gazetecilerden kaçan Podolski motorunu teslim aldıktan sonra gazetecileri atlatarak evinin yolunu tuttu.
 
MEDYA İLE KOVALAMACA
Podolski motor ile geldi. Ancak çıkışta fotoğrafı çekilmek istenince arkadaşlarının arabasına bindi. Sonra gazetecileri atlatıp motorunu aldı. (Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...