Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deplasman taraftarına bagaj indirimi

Deplasman taraftarına bagaj indirimi

SPOR Haberleri

Kraliyet Hava Yolları (KLM), Manchester United'la karşılaşacak olan PSV Eindhoven'in 3 puan alması halinde, taraftarlardan ekstra bagaj ücreti almayacak

PSV'nin galibiyeti halinde Blue-Fly üyesi olmayanlar da fazla bagaj için sadece 10 euro ödeyecek
Eindhoven ekibinin yenilmesi halinde ise, Manchester'dan dönen taraftarlar için fazla bagaj ücreti geçerli olacak.
KLM, bu kararı fanatik bir PSV taraftarının şirketin Facebook sayfasına yazdığı esprili mesajı üzerine aldı.
Eindhoven'da oturan ve 25 Kasım'da oynanacak maç için Manchester'a gidiş - dönüş bileti alan Justin de Koeijer, kendisine 23 kilo bagaj hakkı verildiğini hatırlattı.
Gidiş için bunun yeterli olacağını belirten Hollandalı taraftar, "Ama Manchester'den dönüşte valizim hak edilmiş 3 koca puanla dolu olacak. Bunları İngiltere'de bırakırsam yazık olur" diye yazdı. KLM yetkilileri 25 Kasım'da gözlerinin Old Trafford stadında olacağını belirtti.
Manchester United'dan alınacak 3 puanın çok önemli olduğunu vurgulayan KLM yetkilileri, bu puanların İngiltere'de kalmasına gönüllerinin razı olmadığını vurguladılar.
Şirket, puanların taşınması acil bir çözüm buldu.
Uçak şirketi, puanların Amsterdam'dan Eindhoven kentine taşınması için de PSV taraftarlarına ek kolaylıklar sunmaya hazırlanıyor.
Şirketin tek endişesi, Hollandalı hoca Luis van Gaal yönetimindeki Manchester'da forma giyen Hollandalı futbolcular.KLM yetkilileri, United'da forma giyen Hollandalı oyuncuların 25 Kasım'da "gününde olmamalarını" umut ediyor.
Böylelikle 3 puanı taşımak daha da kesin hale gelecek.
Ancak Hollandalı oyuncular başta olmak üzere Manchester United takımı gününde olur ve maçı kazanırsa, Hollandalı taraftarlar iki kez üzülecek.
PSV Eindhoven taraftarları, yanlarında 3 puan olmadığı için fazla bagaj için ekstra ücret ödeyecekler.
Eindhoven Philips Arena stadyumunda 15 Eylül'de oynan ilk maçı PSV 2-1 kazanmıştı.
Hollandalı taraftarlar ikinci maç için de umutlu konuşuyor.


Kaynak: BBC Türkçe

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...