F.Bahçe'de 15 milyon Euro'luk operasyon

F.Bahçe'de 15 milyon Euro'luk operasyon

SPOR Haberleri

Ocak ayında, takımı hücumda ileri taşıyabilecek bir oyuncu transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertliler, 15 milyon Euro'luk bütçe ayırdı.

15 milyon Euroluk operasyon Ocak ayında önemli bir transfer hamlesine hazırlanan Fenerbahçe yönetimi birkez daha kesenin ağzını açıyor... Takımın hücumda yaşadığı sıkıntıyı çözmek için orta alana takviye yapma kararı alan Sarı-Lacivertli yönetimin tam 15 milyon Euro'luk bütçe ayırdığı ortaya çıktı. Teknik direktör Vitor Pereira ile fikir alış verişinde bulunan yönetim, listesin ilk sırasına Freddy Guarin'i almış durumda.
 
Sezon başında gündeme gelen fakat transferi gerçekleşmeyen Kolombiyalı yıldızın şu anda Inter'de sürekli forma giymesi, Sarı-Lacivertliler'i düşündürüyor. Fakat yönetim, sezon başında birçok önemli ismi Fenerbahçe'ye kazandıran sportif direktör Giuliano Terraneo'ya tam yetki vermiş durumda. Yine de yönetim, Guarin'de yaşanabilecek olumsuz bir duruma karşın alternatif isimleri de belirlemiş durumda. Listedeki diğer yıldızlar da taraftarları heyecanlandıracak cinsten.
 
PEREIRA, VATANDAŞI MOUTINHO'YA DA SICAK!
Alınan bilgilere göre Fenerbahçe yönetiminin Guarin'e alternatif olarak belirlediği isimler, Monaco'dan Joao Moutinho, Valencia'dan Ever Banega ve Tottenham'dan Moussa Dembele... Bu isimler arasından ön plana çıkan yıldız ise Vitor Pereira'nın vatandaşı olan Moutinho... Portekiz Milli Takımı'nda Meireles, Nani ve Alves'le birlikte forma giyen Moutinho bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçta 4 gol atmayı başardı. Şu anda Guarin'e odaklanmış olan yönetimin, kısa süre içinde Moutinho için de temaslara başlaması bekleniyor.
 
(Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...