Rhone derbisinde kazanan Olympique Lyon

Rhone derbisinde kazanan Olympique Lyon

SPOR Haberleri

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) 13. haftasında oynanan Rhone derbisinde Olympique Lyon, sahasında Saint-Etienne'i 3-0 yendi.

Lyon kentindeki Municipal Gerland Stadı'nda yapılan karşılaşmada ev sahibi takım, Alexandre Lacazette'in 40 ve 58. dakikalardaki golleriyle 2-0 öne geçti. Müsabakanın kalan bölümünde oyunun kontrolünü elinde bulunduran Olympique Lyon, Lacazette'in 90+2. dakikada attığı golle farkı 3'e çıkardı ve sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Alınan galibiyetin ardından puanını 25'e çıkaran Olympique Lyon, 25 puanlı lider Paris Saint-Germain'in ardından 2. sırada yer aldı. Saint-Etienne ise 22 puanla 4. sırada kaldı.
Ligue 1'de bugün oynanan diğer müsabakalarda ise Olympique Marsilya, sahasında Nice'e Valere Germain'in 16. dakikadaki golüyle 1-0 yenildi.
Bordeaux ise sahasında Nicolas Maurıce-Belay, Cedric Yambere ve Jaroslav Plasil'in golleriyle Monaco'yu 3-1 mağlup etti. Konuk ekibin tek golü ise Helder Costa'dan geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...